01.07.2020
De ce sa alegi mereu mancarea clasica de la cantina, cand te poti desfata si cu preparate culinare gatite de maestri bucatari? Sau sa comanzi o experienta gourmet chiar la tine acasa?

iTicket in parteneriat cu Mastercard lanseaza platforma iFood.md, prin care ai posibilitatea de a comanda mancarea preferata din cele mai apreciate restaurante din mun. Chisinau, indiferent daca esti la birou sau acasa.

Puteti alege dintre sutele de preparate disponibile din bucatariile: italiana, turceasca, asiatica, georgiana, moldoveneasca, mancaruri vegetariene sau de tip fast-food. 

Fiind un start-up la inceput de cale, am castigat increderea celor 50 de parteneri, de la care vom livra comenzile Dvs. de luni pana joi de la 10:00 pana la 21:00, iar vineri si in weekend de la 11:00 pana la 22:00, cu un timp mediu de livrare - 60 min.

Principalul atu este posibilitatea de a achita online (cu cardul) la oricare local partener, detinand un card Mastercard, beneficiezi de livrare gratuita la achitarea comenzii online in suma de peste 100 lei. Promotia este valabila in perioada 01 iulie - 22 august 2020.

DECI, CARE ESTE PROPUNEREA?
Cand vrei sa mananci, acceseaza site-ul iFood.md si umple-ti cosul cu de toate, iar curierii nostri vor fi dispusi sa-ti aduca mancarea dorita chiar in fata usii tale, indiferent daca te afli in oras sau in suburbie. 

 Profita de diversitate si fa alegeri inspirate, zi de zi, caci cel mai gustos serviciu de livrare si-a inceput activitatea!

*Acest articol este un produs comercial. 

Articole din aceeasi categorie