04.08.2022
Arata ca un sac de gunoi, insa costa o avere. Cat valoreaza geanta de lux apreciata de vedete

Arata ca un sac de gunoi, insa este un accesoriu de lux in valoare de aproape 2.000 de euro. Geanta supranumita " sac de gunoi", marca Balenciaga, este cea mai noua senzatie a internetului datorita pretului exorbitant, chiar absurd, dupa cum ar spune persoanele care ridiculizeaza articolul si creeaza tot felul de meme-uri pe seama acestuia.

Geanta, lansata de casa de moda Balenciaga in colectia de iarna 2022, a devenit virala pe internet dupa ce o serie de internauti au inceput sa faca glume pe seama aspectului care aduce aminte de un sac de gunoi, dar si din cauza pretului de 1.757 de euro.

Desi pretul este unul ridicol, iar design-ul gentii  pare o gluma, exista persoane care aleg sa cumpere un astfel de articol de moda datorita brandului. 

Casa de moda de lux Balenciaga este cunoscuta pentru creatiile controversate, precum pantofi crocs cu toc, tenisi uzati si murdari sau genti care amintesc de sacose de cumparaturi, iar acum, in mijlocul acestei isterii legate de geanta "sac de gunoi", directorul de creatie, Demna Gavsalia, a explicat motivul din spatele ideii:

„Nu puteam rata ocazia de a crea cel mai scump sac de gunoi din lume". El a adaugat: „Cui nu-i place un scandal in moda?".

Fie ca este vorba de creativitate sau o strategie de marketing, nu putem nega ca ideea gentii a avut efectul scontat. Utilizatorii de pe Twitter au viralizat produsul si au adus marca de lux in atentia internetului printr-o serie de postari amuzante:

„Ce va face Balenciaga in continuare? Sa imbutelieze niste aer si sa-l vanda cu 999 de dolari. Fac prea multe cu sacii aia de gunoi", „Toti sacii mei de gunoi sunt Balenciaga", au fost doar cateva dintre postarile lasate pe Twitter.

Articole din aceeasi categorie