05.08.2024
Zi importantă pentru Republica Moldova! Victor Ciobanu, Irina Rîngaci și Alexandra Emilianov ne vor reprezenta țara la Jocurile Olipmice de la Paris - FOTO

Țara noastră se pregătește să își susțină cu mândrie cei trei sportivi care vor concura astăzi la Jocurile Olimpice din Paris. Este vorba despre Victor Ciobanu, Irina Rîngaci și Alexandra Emilianov. Fiecare dintre ei au șansa de a aduce un nou trofeu pentru Republica Moldova.

Astăzi, Victor Ciobanu, luptătorul de stil greco-roman ne va reprezenta țara la ora 16:07 la Jocurile Olimpice de la Paris.

Irina Rîngaci va intra pe saltea la ora 16:21. Aceasta face parte din categoria de greutate sub 68 de kilograme, la proba lupte feminine.

Topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood

Alexandra Emilianov va participa la proba de aruncare a discului la 21:30.

Victor Ciobanu, Irina Rîngaci și Alexandra Emilianov se pregătesc să concureze, iar noi sunt alături de ei, trimițându-le urări și gânduri bune. Este o zi în care sportul devine simbol al unității și al mândriei naționale.

Campion olimpic, surprins dormind afară, pe jos. Thomas Ceccon, protest față de condițiile din Satul Olimpic: „Nu avem aer condiționat, mâncarea e proastă” - FOTO/VIDEO

Republica Moldova a obținut două medalii de bronz la Jocurile Olimpice 2024. Judocanii Denis Vieru și Adil Osmanov le-au câștigat în categoriile de greutate de 66 de kilograme și respectiv 73 de kilograme.

Denis Vieru și Adil Osmanov au revenit acasă: Emoțiile sunt de nedescris

26 de sportivi reprezintă Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Paris, care se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august. 12 sportivi și-au încheiat evoluția.

S-a stins din viață artistul poporului Anatolii Latîșev: „Nu vom uita niciodată veselia și bunătatea acestui OM”

Articole din aceeasi categorie