16.08.2019
Rafael Nadal si logodnica sa fac nunta in mijlocul marii. Locatia e magnifica
Celebrul tenismen spaniol, Rafael Nadal (33 de ani) se va casatori in curand cu iubita din copilarie, Xisca Perello, incununand astfel o relatie de aproape 15 ani.

Cei doi sunt logoditi din 2018, dar abia acum au aparut informatii concrete referitoare la nunta.

Extrem de discreti in ceea ce priveste viata lor sentimentala, Rafa si Xisca n-au lasat sa se scurga prea multe detalii despre acest eveniment. Totusi, dupa o perioada de incertitudini si zvonuri, presa spaniola a aflat ca ceremonia se va desfasura la 19 octombrie 2019, intr-o locatie idilica din insula natala a tenismenului, Mallorca.

Este vorba despre o micuta peninsula din portul Pollenca, destinata in trecut apararii de invaziile barbare din secolul XVII. „La Fortaleza” e numele complexului de vacanta achizitionat in 2011 de un bancher britanic, Lord James Lupton, in schimbul a 40 de milioane de euro. 

La dispozitia invitatilor de la nunta se vor afla doua imense piscine, sapte vile si vreo 25.000 de metri patrati de gradini si terase ingrijite impecabil, plus un heliport. Evident, chiria va fi una pe masura, insa pentru Rafael Nadal nu e o problema majora, castigurile sale din tenis ridicandu-se la peste 100 de milioane de euro.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie