11.06.2019
Picioare mai slabe este visul tau? Evita aceste greseli
Iti dai silinta sa ai pielea tonifiata, fara celulita si kilograme in plus, dar tot nu te mandresti cu picioare slabe? Iata secretele celor care etaleaza picioare de invidiat!

Nu mai pierde timpul sa-ti raspunzi la intrebarea oare unde gresesti de nu obtii aceleasi rezultate? Inainte sa-ti pierzi motivatia, asigura-te ca in rutina ta nu s-au strecurat cateva greseli care te indeparteaza de visul tau. Pe thelist.com am descoperit cateva obiceiuri care te-ar putea impiedica sa ai picioare mai slabe si mai ferme.

Vrei sa scapi doar de surplusul de grasime, fara sa te tonifiezi

Daca in ultima perioada te-ai concentrat doar asupra grasimii de pe picioare, nu este de mirare de ce rezultatele dorite intarzie sa apara. Nu poti sa controlezi zonele unde se depune tesutul adipos. Asadar, daca vrei sa ai picioare mai subtiri si mai tonifiate, trebuie sa implici tot corpul in antrenament. Combina atrenamentul de tip cardio cu cel cu greutati, pentru cele mai bune rezultate.

Nu incluzi suficiente proteine in meniu

Meniul tau zilnic este sarac in proteine? Atunci nu mai este nicio surpriza de ce nu poti sa invingi grasimea de pe picioare. Acest tip de dieta ar putea provoca incetinirea metabolismului, astfel ca organismul tau nu va mai fi suficient de puternic pentru a arde caloriile consumate. In plus, este cunoscut faptul ca, pentru cresterea masei musculare ai nevoie de o alimentatie bogata in proteine (oua, peste, branzeturi, carne de curcan, fasole, soia, migdale, nuci), altfel picioarele nu se vor vedea frumos sculptate, oricat de mult mergi si lucrezi la sala.

Nu faci exercitiile potrivite

Cele mai bune exercitii fizice pentru a inlatura grasimea de pe picioare sunt: fandarile, genuflexiunile si ridicarile pe varfuri (pentru lucrarea gambelor). Daca nu te concentrezi suficient pe acestea, nu vei putea sa te bucuri de picioare frumos lucrate. Atunci cand te plictisesti de variantele simple si simti ca nu iti mai lucreaza corpul asa cum iti doresti, testeaza posturi mai complicate. Fura din trucurile pe care le prezinta antrenorii de fitness din intreaga lume pe canalele lor virtuale si te vei apropia tot mai mult de obiectivele tale.

Crezi ca miscarea si dieta sunt de ajuns

Uneori, exercitiile si dieta nu sunt suficient de puternice pentru a scapa de grasimea de pe picioare in timp cat mai scurt. In acest caz, mai introdu un aliat de nadejde in razboi: tratamentele de infrumusetare de la salon. Incearca impachetarile cu zat de cafea, alge si alte combinatii de ingrediente cu actiune antiadipoasa. Daca nu te incanta ideea de a merge la un salon de infrumusetare, iti poti prepara si acasa retete simple pentru grasimea de pe picioare. Spre exemplu, amesteca zat de cafea cu ulei de cocos, aplica pe piele, maseaza energic, dupa care infasoara-te in folie de aluminiu si stai asa in jur de 30 de minute. Si masajul cu uleiuri vegetale combinate cu uleiuri esentiale poate contribui la eliminarea tesutului adipos de pe picioare. Asadar, nu ar trebui sa renunti usor daca vrei sa ai picioare tonifiate.

Treptat, daca ai rabdare, vei fi martora unei transformari greu de ignorat a picioarelor tale. In plus, iti recomandam sa faci si aceste exercitii pentru picioare subtiri si tonifiate.

Citeste si: Ce fel de om esti, in functie de sportul preferat

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie