20.11.2020
Jennifer Aniston, syper sexy intr-o tinuta sport. La 51 de ani, are un nou job, de care este foarte mandra

Jennifer Aniston nu inceteaza sa-si uimeasca admiratorii cu silueta ei impecabila si chipul intinerit. La cei 51 de ani, vedeta din Friends este intr-o forma fizica de invidiat. 

Recent, Jennifer Aniston a devenit imaginea brandului de suplimente Vital Proteins, dar si directorul creativ al marcii. Cu aceasta ocazie, a realizat un spot publicitar si mai multe fotografii. Actrita a aratat senzational intr-o tinuta sport, care ii scoate in evidenta silueta atletica. 

Citeste si :  Peta Wilson a implinit 50 de ani! Cum arata acum actrita din „Nikita”

Jennifer a tinut sa le impartaseasca vestea si fanilor ei de pe Instagram. ”Sunt atat de incantata sa anunt (in sfarsit) ca ma alatur @vitalproteins in calitate de director creativ. Cu ani in urma, am inceput sa folosesc Vital Proteins in mod regulat ... asa ca, atunci cand s-a prezentat oportunitatea de a face parte din brand, am acceptat. Intotdeauna am incurajat intarirea sanatatii din interior spre exterior - si sunt fericita ca pot sa impartasesc cu voi importanta colagenului”, a scris ea. 

Secretul frumusetii lui Jennifer Aniston

Intr-un interviu acordat BAZAAR UK in 2016, actrita a dezvaluit filosofia sa legata de  frumusete si wellness. „Le spun intotdeauna prietenilor mei sa dorma mai mult si sa bea mai multa apa. Daca esti deshidratat sau daca ai dormit putin, acest lucru se vede pe pielea ta ”, explica ea. „Si in fiecare dimineata incerc sa-mi fac timp sa meditez, dar, in general, ma relaxez destul de usor. Zilnic, iau vitamine.”, a mai spus actrita. 

Citeste si :  Batalia tinutelor! Tina Karol si Jennifer Lopez - in aceeasi rochie. Cui ii sta mai bine

Sursa foto: Getty Images,  Instagram

Articole din aceeasi categorie