25.03.2020
Impresionant! Face asezari cu cei 4 copii ai ei pe post de greutati. Victoria Rusnac: „1 set de 19 kg, 20 kg, 34 kg, 45 kg... si asa 4 seturi... lucram picioarele si fesele”

Femeia de afaceri, Victoria Rusnac, este adepta unui mod de viata sanatos.

Inainte de carantina, aceasta nu pierdea niciun antrenament la sala de sport, reusind sa combine usor rolul de mama cu cel de sotie si de femeie de afaceri.

Acum insa dupa sistarea activitatii salilor de forta, Victoria Rusnac isi tonifiaza muschii corpului intr-un mod original.

Citeste si : EA le poate pe toate! Arata de milioane, creste 4 copii, are o mica afacere si nu rateaza niciun antrenament la sala
Ea propune urmaritorilor sai un set de exercitii fizice pentru tonifierea muschilor picioarelor si a feselor. Autoarea mixurilor de sanatate Honey-House si-a folosit fetele pe post de greutati si rand pe rand, a facut mai multe asezari cu cate o fiica ridicata pe omoplatii ei.
„1 set de 19 kg, 20 kg, 34 kg, 45 kg... si asa 4 seturi... lucram picioarele si fesele”, a scris ea in descrierea videoului publicat pe Facebook.
Tu cum iti petreci timpul in izolare?
Sursa foto: Facebook.com
Articole din aceeasi categorie