10.06.2021
Iata cateva trucuri pentru a fi in forma maxima fara sa mergi la sala. Vezi care este secretul

Te-ai saturat sa tot platesti abonamente de fitness pe care ajungi sa nu le eviti, iar gandul de a face miscare intr-o sala plina iti da fiori? Iata cum poti fi in forma fara sa mergi la sala!

Secretul sta in varietate

Chiar si cei mai disciplinati oameni care au un stil de viata sanatos ar intampina obstacole psihologice daca ar manca mereu aceleasi lucruri si daca ar repeta la nesfarsit acelasi gen de exercitii. Deci, nu e de mirare ca te apuci sa mananci sanatos si sa faci miscare, doar pentru a te intoarce la vechile obiceiuri dupa cateva saptamani.

E normal, sa te plictisesti! Include mereu in alimentatie feluri noi de mancare sanatoasa, iar exercitiul fizic variaza-l pe cat posibil. Azi alergi, maine inoti, poimaine mergi cu bicicleta, sari coarda sau dansezi in club.

Rasfata-te din cand in cand

Vesti bune! Studiile au aratat ca persoanele care tin o dieta stricta toata saptamana pierd mai greu din kilograme in plus decat cei care mai musca din cascaval, din cand in cand. Fie la propriu, fie la figurat, cu un desert, o felie de pizza sau un popcorn cu unt. Atunci cand nu iti refuzi placerile, corpul te va rasplati.

Citeste si :  Printul Harry si Meghan Markle, prima „aparitie” alaturi de fetita lor abia nascuta

Distreaza-te!

Cine a spus ca muschii se fac doar numarand repetari sau alergand fara destinatie pe banda? Poti sa-ti cumperi cercuri de hula si sa-ti exersezi miscarile senzuale din solduri, o coarda ca sa faci un campionat, ca in vremurile bune, sau sa incerci un tutorial ca sa inveti pas cu pas tainele dansului din buric. Timpul trece altfel cand te distrezi!

Nu renunta la lactate

Desi laptele nu este bun pentru toata lumea (multe persoane sunt intolerante), se pare ca produsele lactate, desi sunt foarte bogate in grasime, te pot ajuta sa fii mai slaba. Conform unui studiu realizat in Australia, iaurtul si produsele derivate din lapte ofera o senzatie de satietate care iti domoleste apetitul de gustari dulci si vinovate.

Citeste si :  Smiley e innebunit dupa fiica sa si isi doreste deja sa faca o piesa cu ea. „Nu pierd nici o baita a Josephinei”

Fa-ti plinul cu lichide

Chiar daca vrei sa slabesti, asta nu inseamna ca trebuie sa sari peste primul fel. Supele sunt relativ sarace in calorii si iti taie apetitul pentru felul doi, de care, indiferent cat de delicios ar fi, nu vei mai avea la fel de mult chef.

Mananca inainte sa faci sport

Cand ai un abonament la sala, vei merge fie dimineata, inainte de treburile pe care le ai, fie seara, dupa ce iti termini treaba. Iar asta inseamna ca, de obicei, nu vei avea timp sa mananci inainte de a depune efort. Iar dupa sport iti va fi foarte foame, drept urmare, vei avea tendinta sa faci excese. Pentru a preveni aceste porniri, e foarte important sa te hranesti inainte sa faci miscare, dar si pentru a fi la capacitate maxima.

Citeste si :  Puterea unei tunsori! Un stilist a demonstrat efectele pozitive ale unui nou look. Vezi cum s-au schimbat femeile 

Trucuri care-ti grabesc metabolismul

Pentru a scapa de grasimea incapatanata de pe abdomen si de pe trunchi, nu e suficient sa faci miscare. Dieta ta trebuie sa includa grasimi saturate, adica bune, care te ajuta sa arzi calorii toata ziua. Deci, include in alimentatie pestele, uleiul de masline, uleiul de cocos si ia suplimente de Omega 3 sau seminte de canepa.

Citeste si :  Sotia atacantului nationalei Germaniei, aparitie irezistibila la plaja. Frumoasa blonda face furori cu silueta ei

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie