17.12.2019
Doctorul lui Michael Schumacher rupe tacerea. Care este starea reala de sanatate a fostului mare campion
Doctorul lui Michael Schumacher a facut cateva declaratii cu privire la starea reala de sanatate a fostului campion mondial de Formula 1. Jean-Francois Payen lasa de inteles ca lucrurile merg spre bine pentru german, care a depasit cel mai grav stadiu, dupa neferictul accident. Din spusele acestuia, exista sanse mari ca Michael sa-si revina in viitorul apropiat.

„Schumacher se afla inca sub tratament, unul care poate dura pana la 3 ani. Este un plan intre un an si trei ani pentru regenerare”, a spus Payen, cel care anunta si faptul ca Michael a iesit din coma.

„Il vizitez constant si stau de vorba cu familia lui despre progresul pe care il face. Sotia lui vede lucrurile foarte clar si face totul ca Michael sa aiba cele mai bune conditii”, a mai spus Payen.

Michael Schumacher - operat de mai multe ori

In urma traumatismului cranian sever, suferit in 2013, in timp ce se afla la schi, Schumacher a suferit doua operatii la spitalul din Grenoble, dupa care a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014 a fost externat si a fost tratat in propria locuinta din Gland, Elvetia.

Michael Schumacher s-a nascut pe data de 3 ianuarie 1969, in localitatea Hurth, situata in vestul Germaniei, in landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat in Formula 1 la varsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, in august 1991, in Marele Premiu al Belgiei, desfasurat pe circuitul Spa-Francorchamps si a obtinut prima victorie un an mai tarziu, pe acelasi circuit.

Schumacher are in palmares sapte titluri de campion mondial, in 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 si 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanta neegalata pana acum.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie