14.08.2019
Dieta-fulger cu un singur ingredient. Slabesti 7 kilograme intr-o saptamana!
Inventata in 1930, dieta cu grapefruit este recomandata pentru cel mult 12 zile si te poate scapa de pana la 12 kilograme, fara ca sanatatea sa fie pusa in pericol. Tinuta corect, fara sa trisezi, poti slabi chiar si 7 kilograme cu dieta-fulger cu un singur ingredient: grapefruitul.

Alimentatia in timpul dietei este variata, cheia este sa consumi jumatate de grapefruit sau sucul acestuia dupa fiecare masa. Rezultatele spectaculoase obtinute cu aceasta dieta sunt puse pe baza faptului ca grapefruitul contine o enzima miraculoasa care ajuta la arderea rapida a grasimilor. O alta teorie afirma ca fructul reduce nivelul insulinei, iar reactia corpului este sa dea jos kilogramele.

Ce poti consuma la cele 3 mese principale cand tii dieta cu grapefruit

Micul dejun

Optiunea 1: 2 felii de bacon, 2 oua si jumatate de grapefruit;

Optiunea 2: o jumatate de grepfruit si o ceasca de cafea neindulcita/ceai.

Pranz

Optiunea 1: friptura cu spanac si inca o jumatate de fruct;

Optiunea 2: 2 oua, o salata de castraveti si rosii cu zeama de lamaie, o felie de paine prajita si o jumatate de grapefruit, potrivit doctorulzilei.ro.

Cina

Optiunea 1: legume gratinate cu 100-200 g de pui, vita sau peste si inca o jumatate de fruct;

Optiunea 2: cateva felii de sunca, un pahar de 500 de mililitri de apa si jumatate de grapefruit.

Ce vitamine contine grapefruitul

Grapfruitul are un continut bogat de vitamina C, dar si cantitati importante de calciu, fier, fosfor si potasiu, vitamina A si vitaminele B1 si B2.

Consumul regulat de grapefruit, cate un fruct pe zi, ca atare, salata sau suc, simplu ori combinat, previne bolile tubului digestiv, constipatia, aciditatea gastrica, ateroscleroza, astmul.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie