06.04.2019
De dragul lor, s-ar uita si fetele la fotbal! Top 13 fotbalisti sexy, care te vor transforma intr-o microbista - FOTO
Sunt tineri, talentati, de succes si foarte chipesi! Iti propunem 13 fotbalisti, care cu siguranta, te vor face sa urmaresti meciurile de fotbal, chiar daca nu reusesti sa pricepi mare lucru.

Viteza, tehnica, tactica- de toate acestea are nevoie un fotbalist pentru a reusi sa atinga performante. Ei bine, daca baietii au criteriile lor de apreciere a unui jucator de fotbal, socoteala multor fete e mult mai simpla. Acesta trebuie sa fie simpatic, rapid si sa marcheze cat mai des in poarta adversarului.

In continuare, iti propunem o lista a 13 fotbalisti internationali, care iti vor demonstra ca fotbalul e regele sporturilor.

Mats Hummels – Germania

Chiar daca nu-ti place fotbalul, va fi o placere sa-l urmaresti pe neamtul Mats Hummels. Acesta  joaca pentru Bayern München si nationala de fotbal a Germaniei pe postul de fundas central.


Olivier Giroud - Franta

Olivier Giroud este un fotbalist francez care in prezent evolueaza la clubul englez de fotbal Chelsea, si la echipa nationala de fotbal a Frantei.

Sergio Ramos – Spania

Sergio Ramos Garcia este un fotbalist spaniol care evolueaza la clubul Real Madrid si la echipa nationala de fotbal a Spaniei.


Neymar- Brazilia

Neymar da Silva Santos Junior, cunoscut sub numele de Neymar sau Neymar Jr., este un fotbalist brazilian care joaca pe postul de atacant la clubul Paris Saint-Germain FC si la echipa nationala de fotbal a Braziliei.



Francisco Román Alarcón Suárez - Spania

Francisco Román Alarcón Suárez, cunoscut ca Isco, este un fotbalist profesionist spaniol care evolueaza la Real Madrid pe pozitia de mijlocas.



Gerard Pique - Spania

Gerard Pique i Bernabeu este un fotbalist spaniol. Momentan, joaca pentru clubul spaniol-  Barcelona.

Cristiano Ronaldo - Portugalia

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, cunoscut ca Cristiano Ronaldo, este un fotbalist portughez, care evolueaza la clubul Juventus Torino si la echipa nationala de fotbal a Portugaliei. Ronaldo este considerat unul din cei mai buni fotbalisti din toate timpurile, alaturi de rivalul sau Lionel Messi.





James Rodriguez - Columbia

James David Rodríguez Rubio, cunoscut ca si James Rodríguez sau simplu James, este un fotbalist columbian care evolueaza la clubul FC Bayern München si la echipa nationala de fotbal a Columbiei.

Filip Kostić - Serbia

Filip Kostic este un fotbalist sarb, care joaca pe postul de mijlocas stanga in Bundesliga, la clubul german Hamburger SV.

Ramin Rezaeian – Iran


Ramin este un fotbalist Iranian de 29 de ani. Acesta joaca in echipa  Al-Shahaniya Sports Club pe post de fundas. De asemenea, acesta face parte din Echipa Nationala a Iranului.

Jonas Hector – Germania


Jonas Hector este un fotbalist german care joaca pentru 1. FC Köln si nationala Germaniei pe postul de fundas stanga.


Igor Akinfeev – Rusia


Igor Akinfeev este un fotbalist rus, portar el echipei TSKA Moscova, maestru al sportului si fost capitan al Nationalei de fotbal. In octombrie anul trecut, acesta a anuntat ca se retrage din echipa Rusiei de fotbal.


Paul Pogba – Franta

Paul Labile Pogba este un fotbalist francez care joaca pentru clubul Manchester United FC si evolueaza la echipa nationala de fotbal a Frantei.

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Shape.com, Google.com

Sursa info: Wikipedia

Articole din aceeasi categorie