15.10.2020
Cele mai bune exercitii pentru un posterior bombat si picioare bine sculptate. Secretele antrenoarei Nicolle Trifan

Nicoleta Trifan, cunoscuta ca Nicolle pe retelele sale de socializare, isi bucura regulat prietenii virtuali cu imagini din sala de sport, unde isi etaleaza corpul bine lucrat.

Citeste si :  Afacerile nu sunt singura lui pasiune. Vezi cum arata unul dintre renumitii burlaci de la noi, in sala de sport

Antrenoarea de fitness si-a transformat pasiunea de stil de viata sanatos in profesie. Nicoleta are un blog pe Instagram cu peste 110 de mii de urmaritori, unde publica diverse anternamente si sfaturi. 

Recent, tanara a postat o fotografie din sala de sport si un video din timpul antrenamentului. 

De remarcat este faptul ca Nicoleta este are un fund bombat si picioare foarte bine lucrate, iar pentru a ajunge la acest rezultat, tanara practica diverse exercitii. 

„Ziua picioarelor, cele mai bune exercitii!”, a scris tanara.

Unii dintre urmaritorii sai sunt uimiti de aspectul Nicoletei si au scris in comentarii: „Super mega MOLDOBOMBA”, „Nu-mi pot lua ochii de la fundul tau.”, „Mi-as dori mult un posterior ca al tau. Esti prefecta... cam de cata munca e nevoie sa se vada rezultate pentru un posterior bombat?” la care antrenoarea a raspuns: „Sala de cel putin 3 ori pe saptamana, antrenamente de forta si alimentatie echilibrata. (Eu am 5-6 antrenamente saptamanal la moment).”, a scris Nicoleta.

Citeste si :  Pilates - sportul mintii si al trupului. „In 10 sedinte simti diferenta, in 20 de sedinte vezi diferenta, iar in 30 de sedinte vei avea un alt corp”

Surse foto/video: Instagram, Facebook

Articole din aceeasi categorie