09.08.2024
Anastasia Nichita scrie istorie pentru Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Paris! Ce mesaj a publicat luptătoarea după calificarea în finală - FOTO

Anastasia Nichita, una dintre cele mai bune luptătoare de la noi și-a asigurat un loc în finala Jocurilor Olimpice de la Paris, marcând un moment istoric nu doar în cariera sa, dar și istoria sportului moldovenesc. După această realizare impresionantă, Anastasia a transmis un mesaj de mulțumire pentru toți cei care o urmăresc și susțin.

Calificarea în finala olimpică nu a fost un lucru ușor pentru Anastasia Nichita. Începuturile ei în lumea luptelor au fost marcate de eforturi considerabile și de sacrificii. Anastasia și-a dedicat viața acestui sport încă de la o vârstă fragedă, demonstrând o pasiune și o determinare care i-a inspirat pe toți cei din jurul ei.

„Vă mulțumesc la toată lumea pentru mesaje și gânduri bune, am simțit azi susținerea voastră mai mult ca niciodată. Mâine, după finală, o să încerc să răspund”, a scris Anastasia pe pagina sa de Instagram, după semifinale.

Cu toate că drumul până aici a fost dificil, Anastasia este conștientă că finala de la Paris reprezintă apogeul carierei sale și este hotărâtă să dea tot ce are mai bun pentru a aduce acasă medalia de aur. O țară întreagă este alături de ea, așteptând cu nerăbdare să o vadă urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului olimpic.

În semifinale, campiona noastră a luptat admirabil. Nichita a întors adversara cu umerii pe podea.

26 de sportivi reprezintă Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Paris, desfășurate în perioada 26 iulie – 11 august. Dintre aceștia, 17 sportivi și-au încheiat deja evoluția.

Republica Moldova a obținut două medalii de bronz la JO 2024. Judocanii Denis Vieru și Adil Osmanov le-au câștigat în categoriile de greutate 66 de kilograme, respectiv 73 de kilograme.

Medaliații olimpici Vieru și Osmanov vor fi întâmpinați în această seară la  aeroport | IPN
Articole din aceeasi categorie