06.04.2021
„Almost ready for summer!” Cum arata una dintre cele mai sexy antrenoare de fitness de la noi, in costum de baie si fara photoshop

Nicolle Trifan a publicat o fotografie in costum de baie, motivatia perfecta pentru cei care sunt cu gandul la vara.

Antrenoarea de fitness Nicolle Trifan nu inceteaza sa-si incante urmaritorii cu fotografii in care isi etaleaza corpul sculptat. De data aceasta, blonda sexy s-a pozat in oglinda, imbracata doar intr-un costum de baie roz, care i-a pus in valoare formele apetisante.

„Almost ready for summer!” (Almost ready for summer!), a scris Nicolle in descrierea postarii de pe contul ei de Instagram.

In mai putin de o ora de la publicarea fotografiei, sectiunea comentariilor s-a umplut cu complimentele venit de la urmaritorii Nicoletei. „Aproape ideal!”, „Foarte frumoasa si sexy” sau „De ce atat de sculptata?!” sunt doar cateva dintre mesajele primite din partea internautilor.

Dupa cativa ani de munca grea si o rabdare de fier, Nicolle a ajuns sa detina un corp perfect si o silueta de invidiat. Aceasta posteaza zilnic pe retelele de socializare poze si filmulete video unde le impartaseste urmaritorilor sai secvente din viata, obiective si scopuri.

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie