14.01.2020
A facut-o si pe asta! Serena Williams - primul trofeu in calitate de mama
La 38 de ani, celebra tenismena Serena Williams a trait la finalul saptamanii un sentiment unic, acela de a se bucura in premiera de un titlu impreuna cu micuta sa fetita, Alexis Olympia.

Anul 2020 a inceput perfect pentru Serena. La Auckland, intr-o competitie pregatitoare pentru Australian Open, americanca a mers pana la capat, castigand finala cu compatrioata Jessica Pegula. Luand in calcul doar aspectul sportiv, e o realizare care nu iese cu nimic in evidenta, Williams fiind o tenismena care si-a trecut in palmares o sumedenie de victorii de acest gen, peste 70.

Totusi, Serena Williams nu va uita niciodata clipele de satisfactie de la Auckland. Aceasta pentru ca, pe langa trofeu, ea a tinut-o in brate si pe fiica sa de 2 ani si 4 luni, o imagine unica, nemaiintalnita pana in prezent. Serena a nascut-o pe Alexis Olympia la 1 septembrie 2017, ea revenind la activitatea de jucatoare profesionista jumatate de an mai tarziu, in martie 2018. Ei bine, Serena Williams a disputat de atunci nu mai putin de 5 finale (2 la Wimbledon, 2 la US Open si una la Toronto), pierzandu-le insa pe toate.

Spre bucuria noastra, una dintre jucatoarele care au impiedicat-o pe Williams in tentativa ei a fost chiar Simona Halep, anul trecut la Wimbledon. La fel de impresionant e faptul ca, in ianuare 2017, la Australian Open, Serena Williams devenise prima jucatoare din istorie care a castigat un turneu de Mare Slem fiind insarcinata.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie