22.05.2020
32 de ani si niciun gram de celulita. Natalia Gordienko are un secret! „Nu va fie lene”

La ai sai 32 de ani, Natalia Gordienko este recunoscuta pentru un corp de invidiat. Cantareata si-a dezvaluit secretul intr-o postare pe pagina sa de Instagram.

Citeste si : Natalia Gordienko - mai mult decat sexy! „Cand am primit aceasta fotografie, n-am vrut s-o public, pentru ca eu cred ca este prea provocatoare (...), dar...”

„Mancare si sport. Clar ca o zi senina. Cat mai ramane inainte de vara?”

Aceasta mentionand de nenumarate ori ca mancarea este baza unui regim de viata echilibrat. Interpreta recunoaste ca ii plac mult dulciurile, dar poate sa se abtina. Stim ca sportul face parte din viata ei de cativa ani buni, dar ca s-a apucat in serios acum 2 ani, dupa ce i-a dat nastere baietelului ei, Christian.

Natalia isi impartaseste cateva dintre secretele sale intr-o postare de pe Instagram, venind si cu cateva sfaturi utile pentru prietenii sai virtuali.

„Incercati sa sariti in fiecare zi intre 15 si 30 de minute si va asigur, ca veti vedea schimbarile intr-o saptamana. Adaugati cateva minute in fiecare zi. Va rog doar sa abordati aceasta problema in mod responsabil: incalziti-va articulatiile, pregatiti-va moral si nu va fie lene sa sariti. Coarda de sarit corecta poate fi gasita cu usurinta pe Internet si cel mai bine este sa consultati un antrenor sau o persoana competenta.”

 ⠀ „Ei bine, am sarit mai departe, urandu-ti o zi minunata, o dispozitie sic si dragoste pentru tine!”, incheie artista.

Amintim ca Natalia Gordienco urma sa ne reprezinte tara la Eurovision 2020, care trebuia sa se desfasoare in mai la Rotterdam, Tarile de Jos, dar a fost anulat din cauza pandemiei de Coronavirus.

Citeste si : Cu biletul norocos in buzunar, Natalia Gordienko va ramane acasa! Eurovision 2020 - anulat din cauza pandemiei de coronavirus

Citeste si : Natalia Gordienko - afectata de coronavirus! De ce sufera artista

Surse foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie