Ingrediente:
- ardei;
- branza;
- ceapa;
- orez;
- pasta de tomate;
- carne tocata;
- ulei;
- sare si piper;
- patrunjel.

Mod de preparare:
Indeparteaza coditele si curata ardeii de seminte. Intr-o tigaie incinsa cu ulei, soteaza carnea, apoi adauga ceapa tocata, morcovul taiat cubulete mici si lasa la foc mic aproximativ 5-7 minute amestecind din cind in cind. Tot aici, adauga 1-2 linguri de pasta de rosii. Curata si spala orezul de impuritati si amesteca-l cu legumele si carnea. Condimenteaza totul cu sare si piper dupa gust. Umple ardeii cu aceasta compozitie, dupa care aranjeaza-i intr-o cratita /vas care nu lipeste. Amestecam sucul de rosii cu apa si putina sare, apoi adauga deasupra ardeilor in asa fel ca sa nu-i acopere. Fierbe totul aproximativ 60 min. Serveste ardeii calzi, in combinatie cu smantina proaspata si patrungel tocat.

Pofta buna!
Sursa foto: Gusturile se Discuta