06.02.2020
Sanatos si proteic! Lucia Gavrilita iti propune 3 retete din produse integrale, perfecte pentru un meniu zilnic
Experta in alimentatie, Lucia Gavrilita, pregateste in conditii de casa lapte vegetal din: nuci, sare, lamaie si apa, dar si cateva dressinguri proteice numai bune pentru orice masa a zilei.
Modul de preparare a unui dressing pentru orice salata este urmatorul: se pune jumatate de litru de apa intr-un robot de bucatarie, apoi se adauga 250 de grame de miez de nuci, un catel de usturoi, putina sare si o lingura de suc de lamaie dupa care se omogenizeaza totul foarte bine. Apoi se adauga o cantitate mica de fulgi de drojdie si putin turmeric pentru o culoare mai vie. Toate ingredientele sunt bine amestecate in bolul robotului de bucatarie si gata. Pofta buna!
Citeste si: In perioada rece a anului, doctorii indeamna sa se consume cat mai multe alimente bogate in fibre. Unele persoane aleg carne si peste, dar despre cum se alimenteaza vegetarienii, a vorbit nutritionista Lucia Gavrilita - VIDEO
Vezi mai jos si alte doua retete sanatoase intr-un material realizat de reporterul Valeria Capra pentru emisiunea O Seara Perfecta: 
  
Fotograf: Alexandru Vasilos
Articole din aceeasi categorie