25.10.2016
Cartofi copti pe foc de lemne
O granitura gustoasa care arata la fel de bine ca una gatita in cuptor si care pastreaza aromele ierburilor proaspete.
Cartofi copti pe foc de lemne
Ingrediente

1/2 lingura rozmarin proaspat tocat1 lingurita cimbru tocat6 catei usturoi zdrobiti2 linguri ulei de masline3 linguri sare16 cartofi medii taiati in jumatati

Metoda de preparare

Pune cartofii intr-un ceaun sau oala mare cu apa si aseaza-i pe focul de lemne la fiert. Lasa-i sa se inmoaie bine, scurge apa si amesteca-i cu sarea, uleiul si ierburile aromatice.

Pregateste 6 bucati de folie de aluminiu in care sa imparti amestecul de cartofi si ierburi aromatice. Peste fiecare aseaza cate un catel de usturoi zdrobit. Impacheteaza bine fiecare folie in jurul cartofilor si pune pachetelele la foc, pe gratar, timp de 15 minute, invartind din cand in cand de pe o parte pe alta.

Serveste cartofii fierbinti.

Articole din aceeasi categorie