04.04.2024
Zvonurile se confirmă! Shakira se iubește cu un actor cu 16 ani mai tânăr decât ea - FOTO

Shakira este îndrăgostită pentru prima oară după despărțirea de Pique. Presa britanică scrie că artista a fost cucerită de actorul britanic Lucien Laviscount, pe platourile de filmare ale noului ei clip, Punteria.

Lucien Laviscount a devenit cunoscut după ce a apărut în serialul „Emily in Paris”. În vârstă de 31 de ani, actorul este mai tânăr cu 16 ani decât Shakira, însă diferența de vârstă dintre ei nici nu se observă.

Apariția unui copil poate „răci” relația de cuplu! Care este motivul, dar și cum poți rezolva această problemă. Irina Duracov, psiholog: „Dacă nu sunt gestionate la timpul potrivit, ele pot...” - VIDEO

Cei doi au filmat în ipostaze tandre pentru clipul Shakirei, iar artista s-ar fi îndrăgostit de el, potrivit Daily Mail. Taboidul britanic a intrat în legătură cu apropiați ai Shakirei, care sunt sceptici în ceea ce privește această relație.

„Ieri - lady la Chișinău, azi - muncitoarea de la Negureni”. Nina Crețu nu știe doar să pozeze, aceasta se pricepe și la gospodărit - FOTO/VIDEO

Potrivit unei surse din anturajul artistei, prietenii ei se tem ca nu cumva actorul să îi frângă inima. Aceștia îl bănuiesc că s-a cuplat cu ea doar pentru faimă. „Femeile cu care Lucien a fost până acum sunt foarte diferte de femeia cu care se vede acum. E Shakira, iar ea vrea iubire. Prietenii ei sunt de părere că el vrea să se facă și mai cunoscut prin relația cu Shakira. Se întâlnesc, însă nu e o relație serioasă”, a spus sursa respective pentru Daily Mail.

Articole din aceeasi categorie