23.02.2021
Yustin Boros, instrumentistul numit ”Harry Potter al tambalului” i-a cucerit pe jurati din prima clipa, la Romanii au Talent. Afla povestea din spatele talentului - VIDEO

Yustin canta la tambal, dar a inceput cu acordeonul, la fel ca fratele sau geaman. L-a atras ca avea multe butoane si spune ca trebuie sa ai mintea dezvoltata sa canti la acest instrument.

Mai bine a invatat sa cante de la 8 ani, cu ajutorul unui profesor din Chisinau. La scoala ii place limba si literatura romana, despre care spune ca e materia lui preferata.

Tatal gemenilor este lautar asa ca a vrut sa isi invete baietii meserie inca de mici. Baietii sunt nascuti in Iasi, insa au fost nevoiti sa se mute in Chisinau, la internat, deoarece nu aveau profesor de tambal la scoala. Au fost admisi la Liceul Republican de Muzica Ciprian Porumbescu, o scoala cum nu ar fi gasit in Romania, spun ei.

Viata in Moldova este buna pentru baieti. Nu ii intereseaza saracia sau neajusurile din viata la camin. Pe ei ii intereseaza cartea, studiul si sa fie cei mai buni. Baietii au un tel clar. Sa devina cei mai buni instrumentisti si sa faca bani impreuna cu tatal lor.

Articole din aceeasi categorie