16.09.2020
Yoga si vinurile sunt pasiunile ei. Anastasia Saratura s-a mutat in Irlanda si preda yoga online. „Am foarte multi participanti interesanti, am si un primar de sat si un director de vinarie... Suntem oamenii pamantului.”

Sommelierul Anastasia Saratura a stat in Dubai cativa ani, apoi parca si-a gasit locul din nou acasa, insa nu pentru mult timp. Vara asta a plecat din nou, de data aceasta in Irlanda.

Tocmai din Dublin, acolo unde este acum, Anastasia Saratura a oferit un interviu virtual echipei O Seara Perfecta si a povestit despre tranzitia sa de la profesia de sommelier, la cea de instructor yoga. „Situatia curenta ne-a facut sa ne adaptam, ajustam si am inteles ca degustarile vor fi pe planul doi pe viitor. Acum ma concentrez doar pe yoga.”

Din cauza pandemiei provocate de noul coronavirus, poate organiza doar cate o lectie pe saptamana cu un numar redus de participanti, in offline, in celelalte zile le preda elevilor sai online. Tanara sustine ca ii place extrem de mult sa isi cunoasca studentii, care sunt din diferite tari si sfere de activitati. „Am foarte multi participanti interesanti, am si un primar de sat si un director de vinarie. Sunt super incantata. Cat de diferiti sunt oamenii, cat de deschisi sunt pentru a invata o activitate noua.”

Poti vedea interviul in intregime mai jos.

Citeste si :  Sfaturi pentru ingrijirea pielii de sub masca de protectie. Esteticiana Ana Platonov: „Evitati purtarea machiajului excesiv in aceasta perioada...”

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie