29.06.2020
Willow Smith are lumea la picioare la numai 19 ani. Fiica lui Will Smith si a Jadei Pinkett Smith este combinatia perfecta dintre cei doi

Willow Smith a devenit recent ambasador al brandului japonez de haine Onitsuka Tiger. Aceasta a realizat deja sedinta foto pentru colectia toamna/iarna 2020.

Andrea Pompilio, directorul creativ al Onitsuka Tiger a declarat ca a ales-o pe Willow pentru aceasta campanie pentru ca tanara este intruchiparea frumusetii si a fortei, dar exprima prin toti porii si dragostea pe care o are fata de Pamant. 

 

"Viziunea Onitsuka Tiger pentru noua campanie este si viziunea mea. Mi-a placut ca am putut sa ne aliniem ambele energii si sa cream ceva care promoveaza o existenta pozitiva in aceasta lume. Sunt incantata de viitorul acestui brand", a declarat Willow Smith. 

Desi are numai 19 ani, Willow Smith are lumea la picioare si este deja un nume peste hotare. Cu siguranta o ajuta si faptul ca are 2 parinti celebri, dar nimeni nu ii contesta talentul sau frumusetea naturala pe care o poseda. 

Aceasta are un grup considerabil de fani si starneste interesul paparazzilor cu aparitiile ei excentrice.

Sursa foto: Profimedia Images

Articole din aceeasi categorie