18.11.2020
Wentworth Miller nu va mai aparea in sezonul sase al filmului „Prison Break”. „Nu mai vreau sa joc personaje heterosexuale.“

Wentworth Miller a postat un mesaj pe contul de Instagram, prin care le-a transmis fanilor ca nu va mai juca in Prison Break, daca va mai aparea un sezon nou.

Actorul de 48 de ani a explicat ca daca va mai exista un sezon sase al celebrului serial, el nu va mai prelua rolul lui Michael Scofield. Motivul pentru aceasta decizie are legatura cu faptul ca nu isi mai doreste sa interpreteze personaje heterosexuale. 

In 2013, Wentworth Miller a dezvaluit ca este gay, iar acum a postat un mesaj pe contul de Instagram prin care le-a tranmis admiratorilor: „Am iesit. Din PB. Oficial. Fara Michael. Daca erai fan al serialului, sperand la noi sezoane… iti inteleg dezamagirea. Imi pare rau”. 

In ultimii doi ani au aparut mai multe informatii despre realizarea unui nou sezon Prison Break, Dominic Purcell fiind cel mai recent actor, care a facut referire la acest lucru in septembrie.

Citeste si :  Guz a lansat o noua melodie despre dragoste! „Guz, piesa si interpretarea - minunate, suna atat de intens emotional si sufleteste intim, este imposibil sa nu ne atinga...”

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie