07.04.2021
Vrem un plai verde! Echipa O Seara Perfecta a plantat magnolii la Gradina Botanica. Directorul Gradinii Botanica, Ion Rosca: „Ne propunem ca in timp sa avem cea mai mare colectie de magnolii” - VIDEO

Masini tot mai multe, copaci tot mai putini. Asta e situatia actuala din tara noastra. Iar pentru a schimba peisajul, autoritatile au declarat ziua de 6 aprilie drept ZIUA NATIONALA de INVERZIRE a PLAIULUI. In speranta de a avea o tara cat mai verde, echipa O Seara Perfecta a mers la Gradina Botanica sa planteze … magnolii.

Citeste si :  Fostul sot i-a zis ca va fi „nimeni, va fi un vagabond care va strange mancare de la tomberoane”, insa vloggerita Maria Ciorici a demonstrat ca e puternica si o luptatoare! Si-a indeplinit visul si a lansat primul sau videoclip - VIDEO

Echipa O Seara Perfecta a plantat magnolii, plantele antice care au aparut inca inaintea albinelor. Odata ajunsi la destinatie, ne-am suflecat manecile si … am trecut la treaba.

Pentru a face o groapa de plantare buna nu e necesara multa forta si oricine se poate ispravi cu acest lucru.

Ion ROSCA, DIRECTOR Gradina Botanica: „Perioada de plantare poate fi si in anotimpul de toamna si in primavara.”

Fara apa nu exista viata, asa ca urmatorul pas este irigarea solului. Pe teritoriul Gradinii Botanice sunt tot felul de soiuri de magnolie.

Ion ROSCA, DIRECTOR Gradina Botanica: „Noi avem diferite tipuri de magnolii care se difera de forma speciei, culorii. Desigur ca ne propunem ca in timp sa avem cea mai mare colectie de magnolii...pastrarea lor. Plantatia respectiva este o plantatie recenta , e tanara...primul rod al muncii noastre.”

Intre timp, magnoliile care au inflorit deja raspandesc in jur mireasma lor imbatatoare, bucurand atat privirea, cat si sufletul tuturor. 

Citeste si :  Este un adevarat luptator! Micutul Robert care sufera de amiotrofie spinala a facut primii pasi si a primit prima sa pereche de incaltaminte. Irina Grabazei: "Imi salta inima de bucurie cand privesc acest filmulet. Fiecare miscare se obtine extrem de greu" - VIDEO
Articole din aceeasi categorie