12.02.2020
Vrei sa ai un Valentine's Day de neuitat? Iata 5 localuri din capitala pentru o intalnire romantica
Se apropie Ziua Indragostitilor si chiar daca iubirea e un sentiment pe care ar trebui sa-l sarbatorim in fiecare zi, de Valentine's Day, se simte o magie aparte. Ne-am gandit ca ai putea fi in cautarea unui cadou perfect si odata ce se zice ca dragostea trece prin stomac, iti propunem cateva localuri din Chisinau, unde ai putea sa-ti organizezi o intalnire romantica, sa te delectezi cu cele mai gustoase bucate si sa te bucuri de compania omului drag.
Creme de la Creme
Un local din inima Chisinaului, unde poti savura cele mai delicioase deserturi si bauturi este Creme de la Creme. Prajiturile in forma de inima, unul dintre cele mai gustoases cheesecake-uri, nemaipomenitul tiramisu si un pahar de sampanie va pot transforma seara in una extraordinara.
Pegas
Atmosfera linistita si placuta de la Pegas va face sa va simtiti confortabil impreuna. Daca sunteti adevarati gurmanzi, aici este locul perfect. Aveti un meniu variat de carne, salate si deserturi delicioase.
Mi Piace
Mi Piace este localul unde va puteti retrage pentru intreaga seara, savurand cele mai bune vinuri spumante cu muzica linistita pe fundal. Puteti opta si pentru cele mai alese bucate pregatite special pentru indragostiti. Desigur, nu vor lipsi lumanarile si atmosfera romantica.
Propaganda Cafe
Daca doriti sa iesiti din tiparele obisnuite, Propaganda Cafe este locul potrivit. Decorul original, care reda fidel interiorul unei locuinte din trecut, ii confera localului un aer vintage si foarte deosebit. Aici vei avea parte de bucate gustoase si deservire foarte buna.
Osho bar&kitchen
La Osho bar&kitchen va veti putea bucura de cel mai special si modern decor pentru o cina romantica. Veti avea ocazia sa gustati bucate alese si sa ascultati muzica de calitate. Daca dispuneti de un buget mai mare, puteti savura si cele mai bune vinuri de colectie.
Speram ca am reusit sa te inspiram. Iti dorim o zi de Valentine’s Day extraordinara!
Surse foto: Google.com; Facebook.com
Articole din aceeasi categorie