04.05.2021
Vrei o sesiune foto deosebita alaturi de jumatatea ta? La Bardar au inflorit lalelele si narcisele care iti vor crea un anturaj perfect pentru a-ti pastra amintirile - VIDEO

Suntem la inceput de mai, luna numita in traditia populara si ,,florar’’ sau ,,frunzar’’. Asta pentru ca in aceasta perioada infloresc cele mai colorate si mai parfumate flori. Printre mii de flori, dar mai exact de lalele a fost si reporterul O Seara Perfecta, Cristian Pinzaru.

La Bardar, recent au inflorit minunatele lalele si narcise. In lanurile cu flori poti vedea multe cupluri care admira natura, sau care pozeaza. 

Vrea sa-i aduca pe toti ACASA! Nelly Ciobanu, alaturi de cele doua surori ale sale si mama lor. „Suntem cinci la parinti, 3 fete si doi baieti. De mult timp coc in capul meu un gand; sa- i string pe toti la o masa de sarbatoare”

Cristian PINZARU, REPORT PRO TV: „Iata vad acolo un cuplu care fac fotografii, merg sa ii intreb de ce au venit aici.”

Cuplul zice ca au venit la Bardar si sa culeaga flori, dar si pentru fotografii. „Aici suntem pentru prima data. Am fost in vara anului trecut la lacul cu nuferi. Aici este foarte frumos, au o varietate mare de lalele si de narcise. Florile mele preferate sunt lalelele, planificam sa luam un buchetel cu noi acasa.”, a vorbit fata. 

Pentru a vedea lanul cu lalele, dar si cu narcise, priveste reportajul in intregime. 

Dupa 27 de ani de casnicie si trei copii crescuti impreuna, Bill Gates a anuntat ca divorteaza de sotia sa. „Nu mai credem ca putem creste impreuna ca un cuplu in urmatoarea faza a vietii noastre.”

Articole din aceeasi categorie