20.11.2020
„Voi tot asa ma vedeti sau v-am parut, cel putin? "Glamurnaya"? Fara continut?”." Rodica Cioranica, preocupata de imaginea sa

Jurnalista Rodica Cioranica isi bucura deseori prietenii virtuali cu imagini si texte inspirationale, publicate pe retelele de socializare, unde analizeaza si isi scrie parerea asupra diferitor teme. 

Citeste si :  Rodica Cioranica - prima fotografie alaturi de iubit. „Inca nu sunt gata sa vorbesc despre povestea noastra, dar e prima oara in viata cand stiu sigur incotro mergem si unde suntem acum.”

Recent, jurnalista a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie insotita de un text, in care a scris despre cum e ea in asteptarile oamenilor si cum e cu adevarat.

„Niciodata nu am reusit sa fiu femeia de fier, desi multi anume asa m-au vazut. Dura si aroganta. Infumurata. Fitoasa. Rea. Exact portretul care nu mi-a reusit niciodata. Nici macar in poze!

Voi tot asa ma vedeti sau v-am parut, cel putin? "Glamurnaya"? Fara continut?”, a notat Rodica, in postare.

Prietenii virtuali s-au grabit si o contrazica pe jurnalista si au scris in comentarii ce parere au despre ea: „Nuuu :) Te stiu deschisa, sincera si mereu zambitoare”, „ei din jur vad doar ceea ce vor sa vada. Important e cum ne vedem noi. De multe ori seriozitatea, rezervarea e perceputa ca mandrie. Va prinde bine rujul rosu!”, „Sa placi tuturor nu e posibil, dar e si gresit sa-ti propui asta. O femeie - pe cit de puternica, pe atit de calda si frumoasa.”, „Rodica ,eu mereu am vazut in tine o fata tanara zburdalnica si foarte romantica. Ce sa m-ai zic de textele care le scrii ... abia astept o carte scrisa de tine ... te imbratisez cu drag chiar daca te cunosc only virtual.”, „O femeie puternica, sexy, rafinata, hotarita si intelegenta Intotdeauna v-am admirat pentru felul cum aratati, pentru proiectele care le faceti. Sinteti genul de femeie care inspira si motiveaza alte femei.”, „Dap noi mereu in ochii cuiva suntem asa, rele..”, „Aroganta nu! Nici dura...dar imi pari o Femeie Puternica, care stie ce isi doreste si stie cum poate sa obtina! Te stimez foarte mult cu toate ca ne cunoastem doar de pe retelele de socializare..”, au notat cativa dintre ei.

Mentionam ca Rodica Cioranica (44 de ani) le-a prezentat fanilor, de curand, barbatul din viata ei. Igor Esanu este cel care se bucura acum de o frumoasa relatie de dragoste alaturi de blonda.

Citeste si :  Indragostita si implinita. Rodica Cioranica - declaratie de dragoste de ziua de nastere a iubitului ei. „Nu prea mai avem timp de greseli, de experimente.”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie