10.02.2024
„Voi sunteti definitia a ceea ce inseamna FENOMEN!”. Andrei Burton si Gabi Orban, rideri cu recorduri Guinness, acrobatii cu bicicleta care iti taie rasuflarea pe scena de la Romanii au talent

Andrei Burton este unul dintre cei mai de succes sportivi din Marea Britanie in proba de Mountain Bike Trial. El face parte din echipa Marii Britanii si a participat la spectacolele „Top Gear Live”, concurand in intreaga lume si detinand mai multe recorduri Guinness. Pana acum, a doborat trei astfel de recorduri.

Scopul lui este sa isi imbunatateasca constant performanta si, in cele din urma, sa doboare zece astfel de recorduri, lucru care l-ar face foarte fericit.

Andrei Burton și Gabi Orban (3)

Andrei a inceput sa concureze la varsta de 13 ani si de atunci si-a consolidat pozitia ca unul dintre cei mai buni in domeniul sau.

Gabi Orban are trei recorduri mondiale, omologate de Guinness World Records si patru titluri nationale la Mountain Bike Trial.

Andrei Burton și Gabi Orban (1)

In prezent, Gabi face show-uri de Bike Trial la evenimente si este si youtuber.

Pe scena de la Romanii au talent, cei doi rideri i-au tinut pe toti cu sufletul la gura. Dupa ce a fost protagonistul unui moment care va ramane pentru totdeauna in istoria show-ului, Catalin Neamtu a dat dovada de curaj si a fost voluntar pentru unul din numerele executate de cei doi rideri.

Andrei Burton și Gabi Orban (2)

Dragos Bucur: „Ati facut un show senzational! Cred ca sunteti obisnuiti cu tipul asta de reactie din sala, eu unul nu sunt obisnuit cu astfel de spectacol pe scena”;

Andi Moisescu: „Intotdeauna cand ai parte de rideri buni, show-ul este garantat! Sunteti foarte tari”;

Andrei Burton și Gabi Orban (5)

Andra: „Asa moment sa te tina cu sufletul la gura! Sunteti cei mai buni!”;

Mihai Bobonete: „Voi sunteti definitia a ceea ce inseamna FENOMEN! Iar faptul ca l-ati implicat si pe Neamtu. Noi tot incercam sa-l omoram de trei sezoane. El, foarte increzator, n-a avut niciun moment de panica”;

Articole din aceeasi categorie