02.04.2024
Vlada Mardari și-a sărbătorit aniversarea! Află de ce are nevoie prezentatoarea iSănătate pentru a se distra: „Nu am nevoie de alcool sau de mâncare pentru...” - VIDEO

Săptămâna începe cu sport pentru Vlada Mardari. Prezentatoarea PRO TV a fost invitată în platoul emisiunii O Seară Perfectă.

Evenimentele frumoase din viața Vladei Mardari se țin lanț. Recent, în familia acesteia a avut loc ziua de naștere a fetiței sale, Naomi, iar Vlada i-a îndeplinit toate poftele.

Iar cu câteva săptămâni în urmă aceasta și-a sărbătorit aniversarea. Vlada a dezvăluit: „De ziua mea am fost la mare, fiindcă eu sunt zodia pește și mereu trebuie să fiu în apă. Cu vârsta începi să pui valoare pe noi experiențe, dacă e posibil să mergem la mare, asta este superb. Am stat toată ziua la plajă, iar seara am mers la spa, a fost un cadou din partea soțului, a fost foarte frumos”.

Mai apoi revenind acasă Vlada a stat țintuită la pat câteva zile, deoarece a răcit. 

Însă nu a putut să nu-și sărbătorească ziua de naștere fără prietenele sale, la revenirea acasă a organizat o petrecere: „Eu cumva am prietene din diferite domenii și eu am zis hai să mergem să dansăm. Noi ne-am dus cu scopul de a dansa și chiar asta am făcut. Eu am nevoie doar de muzică bună ca să mă distrez, eu nu am nevoie de alcool sau de mâncare pentru a mă distra”.

Articole din aceeasi categorie