09.02.2024
Viola Julea s-a clasat pe locul 4 in finala Nationala Eurovision 2024! Ce a dezvaluit interpreta - VIDEO

In platoul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitata Viola Julea, interpreta a cantat piesa „Light up” cu care va participa in finala Nationala Eurovision si a oferit detalii cum se pregateste de acest concurs si ce scopuri are pentru noul an. 

„Din start nu a fost preconizat sa particip la Eurovision, cand am auzit piesa, am inteles ca este ceva deosebit. Textul a fost scris de Kate Harling, o doamna din Moldova care este stabilita in Londra, am simtit ca se va primi o melodie reusita”,a spus interpreta.

Pe 17 februarie vor evolua 11 concurenti in cadrul Finalei Nationale Eurovision, Viola Julea va urca pe scena sub numarul 4. Interpreta a povestit cum a fost preselectia concursului:„Auditile live nu sunt altceva decat prezentarea piesei, noi venim doar cu fonograma si nici cu o voce in plus. Daca se canta acapela era sa se auda cu mult mai bine. Sunt pregatita pentru finala, facem des repetitii, va fi un numar cu elemente coregrafice”.

Viola a mentionat ca urmareste in fiecare an concursul Eurovision:„Nu observ sa fie mari schimbari, doar vin noi tineri participanti. Noi, cei care facem alt tip de muzica nu avem unde sa ne promovam, in tara noastra nu se canta doar piese populare. Eurovisionul este o posibilitate sa ne cunoasca lumea”.

Artista se mandreste cu succese frumoase in lumea muzicii, insa si cu cei doi copii adorabili, Damian, de 16 ani si fiica Tinka, de 6 anisori.  

„Sunt o mama fericita, imi iubesc mult copii, Damian este cerul meu, iar Tinka soarele”, a spus artista.

Vocea de aur a Violei Julea
Fiica instrumentistului Alex Calancea a implinit 1 anisor! | Unica.md
Articole din aceeasi categorie