13.09.2019
Vin Diesel - mesaj emotionant pentru Paul Walker. Actorul ar fi implinit 46 de ani
Vin Diesel i-a adus un omagiu bunului sau prieten Paul Walker, care pe 12 septembrie ar fi implinit 46 de ani. Starul din Furios si Iute a postat un mesaj plin de emotie.

In noiembrie se implinesc sase ani de la moartea lui Paul Walker, dar apropiatii lui au avut motiv de bucurie in septembrie, fiindca l-au sarbatorit pe actor. Paul Walker ar fi implinit 46 de ani joi, iar Vin Diesel i-a adresat un mesaj emotionant pe Instagram, unde l-a pus la curent cu ultimele detalii din viata echipei din care a facut si el parte.

„Am atat de multe sa-ti spun... atat de multe de impartasit... dupa cum stii, am filmat in Scotia. Am dat o petrecere in cinstea echipei, noaptea trecuta, in semn de apreciere pentru toata munca grea. A fost unul dintre acele momente care, in trecut, ne gaseau impreuna, zambind si imbatandu-ne, in mod special Justin. Care, a propos, te-ar fi facut foarte mandru cu ce a reusit in acest film”, a scris Vin Diesel, enumerandu-i lui Paul Walker toate reusitele echipei.

Citeste si: Fiica lui Paul Walker a postat pe Instagram o fotografie rara cu tatal sau. In ce ipostaza a fost surprins fostul actor

Vin Diesel, care in prezent filmeaza pentru Furios si Iute 9 alaturi de Charlize Tehron, Nathalie Emmanuel si Michelle Rodriguez, i-a amintit lui Walker ca va ramane mereu fratele lui de suflet.

Reflectez la cat de norocos sunt sa te numesc fratele meu. Lacrimile nu vor disparea niciodata, dar se schimba... de la cele de doliu, la cele de gratie. Speram sa te facem mandri. A propos, ghici cu ce mesaj m-am trezit... de la fiica ta. Meadow mi-a trimis dragostea ei in aceasta zi. Wow, ea ma stie atat de bine. Are inima ta. La multi ani... e incredibil, dar cumva continui sa faci lumea un loc mai bun ”, a mai spus actorul.

Paul Walker a murit la 30 noiembrie 2013 intr-un accident rutier, alaturi de bunul sau prieten Roger Rodas, aflat pe scaunul soferului. Cei doi se intorceau de la un eveniment caritabil si s-au izbit de un stalp, in apropiere de Los Angeles. Masina a luat foc, iar cei doi au ramas captivi in vehicul. Paul Walker a fost identificat cu greutate, pe baza amprentei dentare. 

Fotografii: Getty Images

Articole din aceeasi categorie