14.06.2019
Victorie mare pentru Britney Spears. Artista s-a razbunat pe fostul ei manager
Fostul manager al lui Britney Spears, Sam Lufti, nu se mai poate apropia de artista la mai putin de 180 de metri. O instanta de judecata din SUA a impus un ordin de restrictie pe numele acestuia.

Britney Spears rasufla usurata, dupa ce un judecator din Los Angeles i-a interzis lui Lufti sa se apropie de artista si de familia ei vreme de cinci ani. Cantareata a depus o cerere in instanta in luna mai, considerandu-l pe fostul ei manager responsabil de problemele de sanatate pe care artista le-avut in urma cu doua luni.

Britney Spears a ajuns la psihiatrie, convinsa de managerul ei ca are niste probleme de sanatate nerezolvate. In instanta, avocatii artistei au explicat ca toata aceasta grija manifestata de managerul ei avea un scop meschin, si anume preluarea controlului averii sale.

Citeste si: Sa fie oare adevarate zvonurile? O noua dovada ca Britney Spears nu este chiar bine

Tatal cantaretei, Jamie Spears, a marturisit in instanta ca Sam Lufti a profitat ani la rand de banii lui Britney, pe care a hartuit-o in fel si chip. Din acest motiv, artista a acceptat ca tatal ei sa fie „gardianul” veniturilor sale.

„M-am temut ca va incerca sa puna capat acestei protectii. Am fost foarte furios. Ma temeam ca vom ajunge iar la situatia din 2008”, a spus Jamie Spears despre Sam Lufti.

Citeste si: Britney Spears a adaugat cateva kilograme. Artista a luat o pauza de la viata publica si asta se vede

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie