13.06.2019
Victoria Rosca – raspuns indraznet si plin de curaj pentru hateri: „Am si eu chiloti cu harbarica si brodatura… vi-i dau sa va bagati nasul in ei.”
Cunoscuta actrita si vloggerita Victoria Rosca a fost dezamagita si iritata de unele comentarii care au aparut pe Internet la adresa sa. Aceasta a venit cu o replica pe masura pentru toti internautii care o vorbesc de rau.

Initiatoarea proiectului „Zambarele” a publicat pe Facebook o fotografie in care arata un dialog pe care l-a avut public cu internautii. Una dintre urmaritoare a scris ca nu crede ca Victoria Rosca are doar 30 de ani. La care o alta urmaritoare scrie ca Victoria arata mult mai bine natural. La toate aceste mesaje, actrita a venit cu o replica pe masura. „Fetelor, am si eu chiloti cu harbarica si brodatura dintr-o perdea de la Ciutesti. Daca vreti vi-i dau sa va bagati nasul si in ei.”



Citeste si: Victoria Rosca si-a cumparat masina. „Cand am adus-o acasa, m-am asezat in fata casei pe o scara si-am bocit. Ploua, tuna, scapara, dar pe mine nu ma lua nica.”

Citeste si: Fotografia zilei. Despartire dureroasa. Victoria Rosca: „El se intoarce in Franta. Eu la filmarile mele din Moldova. Dar ne-am promis sa dam iubirii noastre...”

Tu crezi ca Victoria a oferit un raspuns corect fetelor?

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie