12.01.2020
Victoria Rosca – despre veniturile din Instagram si YouTube. Cat cere vedeta Zambarele pentru un story sau o postare
Influencerii sunt astazi printre cei mai de succes si solicitati subiecti atunci cand este vorba despre publicitate pe retelele de socializare. Fondatoarea vloggului Zambarele se numara printre influencerii de top din Moldova.

Intr-un interviu exclusiv oferit lui Dorin Galben pentru proiectul sau #faraprotocol, Victoria a dat cartile pe fata si a povestit cum functioneaza publicitatea pe Instagram si cum influencerii reusesc sa faca bani gratie conturilor sale.

„Sincer, bani conturile au inceput sa aduca acum. Au mai fost niste tentative anii trecuti, dar e vorba de bani mici. Eu pot sa recunosc ca un timp foarte indeungat am platit baiatul care filma si edita din bani proprii. Am mare noroc ca actorii mei se filmeaza fara a fi remunerati. Nimeni nu cere de la mine un leu. Ei fac asta pentru ca se simt bine, s-au regasit si noua ne este interesant.”

„E vorba de monetizarea de pe YouTube, fiind un canal care am si buton de argint. Venitul lunar ar fi pana la 500 de dolari, in functie de cat de des postez.”

dinsta

Cat despre contul sau de Instagram, care numara mai mult de 80 de mii de urmaritori, aceasta marturiseste: „Instagramul aduce cei mai multi bani acum. De exemplu, imi scrie cineva ca vrea o promovare la mine si spun: doua story – 200 de euro, un story – 100. Eu acum am inteles ca eu am preturile cele mai mici in Instagram. Lumea lucreaza cu mii de euro. Nu am pe cineva care se ocupa de asta, eu discut cu toti. O postare pe pagina Zambarele costa 200 de euro, video nu pun, acolo e doar content despre ceea ce facem noi.”, a declarat actrita.

dinsta

In cadrul interviului cu Dorin Galben, fondatoarea Zambarele a mai povestit despre plecarea de la Teatrul „Ion Creanga”, despre cum a inceput proiectul Zambarele si cum au trecut prin tragedia care a luat-o de langa ei pe membra echipa sale, cunoscuta ca Inna Cofeina.

Sursa foto: Victoria Wonka pentru RED by Rodica Cioranica, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie