21.11.2020
Victoria Rosca a rabufnit intr-o postare pe Instagam!: „Cum, cum sa nu ma transform in tara asta intr-o scorchie, care arunca venin, cand tare multe te imping la asta.”

Suparata rau, actrita si regizoarea a facut o popstare, in care a exclamat ca nu mai are puteri sa traiasca in astfel de tara.

Desi e o femei puternica si asta ne-o demonstreaza proiectele sale de succes, Victoriei ii vine greu sa traisca intr-o societate unde toti scuipa unul altuia in fata si in suflet.

Despre acest fapt a spus-o chiar, drept exemplu avand o situatie recenta din viata sa.

„Moldova mea! Oricat nu mi-ar placea mie sa port costum de papadie, floarea soarelui sau alta florisica, recunosc, ca m-am zaebit cu varf si indesat sa traiesc in tara asta. Eu stiu, pot si am invatat, cum sa treci cu zambet peste niste situatii de rahat. Dar seara, cand ajung acasa, fata-n fata cu sufletul meu batjocorit, vreau sa-mi pun un pled cu leu desenat pe el, si sa dispar pur si simplu. Situatie geniala culesa chiar in dimineata acestei minunate zile:

Rand la banca, ca persoana juridica intru, pentru ca noi avem dreptul sa ne deservim primordial. apropo, m-am dus sa achit impozite pentru Teatrul Popular, care se tine strict pe umerii nostri si a oamenilor care vin la spectacolele noastre. Mai pe scurt, ma trezesc apucata de palton de o doamna, de trei ori cat mine, care ma trage, izgheste si zmorhaie, precum ca nu-s mare cucoana si sa astept, ca ea tot e om si nu stiu ce. M-am blocat la moment, m-a luat prin surprindere, eu ma tem de nebuni si din reactie, simt pur si simplu cum vreau sa-i frec o geanta in cap, fix in moalele capului, dar m-am oprit. Stiti de ce?! Pentru ca ma transformam intr-o idiotanie ca dansa..

Eu pan la urma am intrat fara rand, asa cum mi se cuvine, ca persoana juridica, nasturii paltonului ii intaresc eu, dar…. Dar ce sa fac eu mai departe, pentru ca in fiecare zi intalnesc cazuri peste cazuri, iar eu o sa ma satur sa cred ca omul are niste probleme si intr-o zi, o sa ma prind a bate prin oras. Cum, cum sa nu ma transform in tara asta intr-o scorchie, care arunca venin, cand tare multe te imping la asta.”, a declarat ea in mediul online.

Victoria Rosca a devenit cunoscuta in mediul online, datorita videourilor sale haioase, care erau apreciate de mii internauti. In prezent ea a deschis propriul teatru -Teatrul Popular.

Citeste si :  Mihaela Esanu, studenta la Harvard: „Am avut profesori care au Premiul Nobel si sunt atat de cu picioarele pe pamant, se comporta ca de la egal la egal, asteapta sa invete lucruri noi de la noi, studenti.”

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie