11.06.2024
Victoria Roșca a renunțat la mașină pentru troleibuz! Cât de des folosește regizoarea transportul public - VIDEO

Contribui la deblocarea traficului, călătorești rapid, economisești bani, iar cel mai important, reduci consumul de combustibil, sunt doar câteva beneficii ale călătoriei cu troleibuzul. Chiar dacă este șoferiță de 17 ani, Victoria Roșca renunță adesea la mașină în favoarea troleibuzului. Care sunt avantajele transportului public, vezi din cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Întrebată cât de des lasă mașină în parcare și pleacă cu transportul public, Victoria a răspuns: „Destul de des. De când este banda separată mai simplu este să ajungi cu troleibuzul și plus că este și anevoios legat de parcare. Eu sunt bine și cu transportul public și cu mersul pe jos. Iarna când este gheață eu la fel las mașina”.

Actrița faimoasă care semăna cu Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață. Coincidența bizară legată de moartea celor două - VIDEO

Într-un oraș în care ambuteiajele au devenit o normalitate, călătoria cu troleibuzul îți oferă posibilitatea să ajungi rapid oriunde ai nevoie, spune Victoria: „Dacă am de dus în centru, nu risc. E mai bine cu transportul public. Eu înțeleg atunci când avem distanțe mari, dar prin oraș este comod... Dacă observați, în ultimii ani, nu mai contează în ce oră a zilei suntem că oricum este aglomerat. Ovidiu circulă cu troleibuzul... Deja este mare, se descurcă”.

Bolidul de lux a lui Gabriel Stati pe mâna lui Emilian Crețu! Cum s-a întâmplat acest incident - VIDEO

În transportul public, regizoarea a avut parte și de momente mai puțin plăcute. „Odată am pierdut biletul, parcă a intrat în pământ, serios. Au venit 2 oameni și au început: „Amendă, amendă”. Eu de frică am dat și mai mult decât trebuia doar ca să-mi dea pace. Eu mă panichez când văd oameni care ridică vocea”, a spus Roșca.

În această vară, Victoria a ales o destinație exotică pentru vacanță, în care va pleca fără familie. „Vara asta plec în India și aștept de câteva luni bune. Am toată încrederea că va fi bine. În India o să termin cea de-a doua carte a mea”, a menționat actrița.

Articole din aceeasi categorie