08.10.2019
Victoria Lungu – despre despartirea prin care a trecut fiica ei, Valeria: „E o secretoasa. Bine ca o iau pe la emisiuni si mai aflu...”
A trecut recent printr-o despartire dureroasa, dar pare ca s-a refacut emotional si e pregatita pentru noi cuceriri.

Valeria Lungu marturiseste ca ce a fost mai greu a trecut, dupa separarea de Antonio Giuliano Enache si acum se afla intr-un echilibru emotional:Foarte bine sunt. Singurica. Nu vorbesc foarte multe despre emotii si relatii. In momentul in care consider ca pot ajuta oamenii din jur cu sfaturi, povestesc. Da, am trecut printr-o despartire. Am suferit ca fiecare persoana dupa o despartire. Acum sunk ok, sunt plina de lucru ca oricare om.”

Am fi tentati sa credem ca mai multe secrete stie mama ei, interpreta Victoria Lungu, insa lucrurile nu stau tocmai asa: „Mama chiar nu stie. Bine ca o iau pe la emisiuni ca asa aflu si eu. E o secretoasa si cu mine, si cu prietenele. Ii pun plus pentru astfel de comportament, pentru ca eu la varsta ei povesteam la toti. Toata Moldova stia…”, recunoaste Victoria.

Amintim ca Valeria si Giuliano au format un cuplu cativa ani buni. Acesta a fost alaturi de ea si in cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”. In una dintre editiile emisiunii, Giuliano a surprins-o frumos cu o declaratie de dragoste. Momentul celor doi a fost intrerupt insa de jurati. Unii internauti au presupus dupa aceea ca tanarul si-ar fi dorit sa o ceara in casatorie, dar planurile sale au esuat.

Citeste si: Fiica Victoriei Lungu, Valeria, s-a despartit de iubitul ei dupa o relatie de cativa ani: „Mi-a fost foarte greu prima perioada sa recunosc ca am ramas singura...”

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie