14.08.2019
Viata in palat i-a adus numai suferinta. Artista renunta la lux pentru liniste
Dupa multe impacari esuate, interpreta Claudia Patrascanu s-a decis sa puna punct casniciei cu fiul senatorului roman, Niculae Badalau.

Se pare ca linistea ei si a celor doi copii e mai importanta decat averea socrului, cifrata la peste 50 de milioane de euro.

Dupa o casnicie de cinci ani, cantareata Claudia Patrascanu si fiul ministrului Economiei din Romania, Gabi Badalau, isi spun „adio”! Artista a facut anuntul luni seara, pe pagina sa de Facebook.

 „Dupa atata umilinta, abuz emotional, infidelitati, lipsa de langa cei mai minunati copii, jigniri, minciuni...... Renunt! Renunt la viata falsa si trista pe care am indurat-o intr-un an, cat intr-o suta! Vreau sa lupt, dar nu sunt singura ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curati si sinceri oameni din viata mea (copiii mei)! Veti creste cu iubire si liniste, restul nu conteaza! Atata timp cat Dumnezeu ne da sanatate, le putem face pe toate! M-ati intrebat luni la rand de ce nu mai postez cu „sotul”. Si-a vandut sufletul pentru nimic si nu i-a pasat de nimeni si nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvantata tuturor!”, a scris Claudia Patrascanu.

Motivele pentru care cantareata si fiul politicianului Niculae Badalau pun punct casniciei sunt: infidelitatea, umilintele, jignirile si minciunile, dupa cum spune chiar ea, si dateaza de mai bine de un an. Asadar, vedeta a considerat ca fiii lor, Gabriel (5 ani) si Nicolas (3 ani), ar trebui sa creasca departe de astfel de probleme.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie