08.10.2019
Viata in lux, alaturi de sotul ei, i-a adus doar suferinta. Artista a fost data afara din casa cu tot cu copii
Interpreta din Romania, Claudia Patrascanu trece prin momente mai putin placute de cand a anuntat public ca divorteaza de tatal copiilor ei, fiul ministrului Economiei din Romania, Gabi Badalau.

Iata ca acum, ea a povestit cum a parasit casa in care locuiau impreuna, alaturi de baieteii lor.  

Cantareata a plecat din vila in care locuia cu sotul si copiii in urma cu mai multe saptamani. Toti credeau ca ea a parasit locuinta de buna voia, dar conform declaratiilor facute acum, se pare ca Gabi Badalau a decis sa o dea afara.

Adevarul este ca am fost dati afara din casa. Impreuna cu copiii, am fost data afara din casa […] Am fost dati afara din casa, iar acest lucru il poate confirma Serviciul de Politie 112 unde eu am sunat in aceea seara sa imi trimita un echipaj de politie.” , a povestit artista la Antena Stars.

Se pare ca artista locuieste acum la mama ei, doamna Domnica fiind foarte incantata de nepotei, Gabriel Mihail si Nicolas. De altfel, Gabriel a fost inscris aici la gradinita, la grupa mijlocie. Ea a inceput un capitol nou, desi e in proces cu fostul sot. 

Motivele pentru care cantareata si fiul politicianului Niculae Badalau pun punct casniciei sunt, conform artistei, infidelitatea, umilintele, jignirile si minciunile, dupa cum spune chiar ea, si dateaza de mai bine de un an. Asadar, vedeta a considerat ca fiii lor, Gabriel (5 ani) si Nicolas (3 ani), ar trebui sa creasca departe de astfel de probleme.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie