12.06.2023
Viata adulta ii aduce multe provocari! Vlada Botan a dezvaluit ca se va muta sa locuiasca in Romania. „Nu pot sa spun ce plan am, dar se va intampla ceva extraordinar...” - VIDEO

Frumoasa si carismatica Vlada Botan, a fost invitata in studioul O Seara Perfecta. Aceasta a venit cu dezvaluiri in premiera despre BAC, ziua sa de nastere si planurile sale de viitor.

Direct de la bacalaureat, Vlada Botan, a ajuns in studioul O Seara Perfecta, aceasta a marturisit cum a fost cel de-al doilea examen: „Pentru mine a fost ca o simpla testare, m-am pregatit foarte bine moral de acest lucru. Vazand colegii mei cat sunt de stresati, profesorii mei cata zarva, parintii, eu am plusul acesta ca locuiesc singura si nu este nimeni acasa care sa ma sacaie la cap si sa-mi zica ai BAC-ul. Cumva am fost eu pentru mine singura motivatie si am fost acea persoana care a discutat si a dialogat foarte bine inainte acest moment si am zis ca este un simplu test, este un examen prin care toata lumea trece, este ceva normal si am plecat acolo cu dispozitie foarte buna”.

In acest weekend, Vlada Botan si-a sarbatorit ziua de nastere, aceasta a venit cu mai multe detalii si despre evenimentul pe care l-a organizat. „Sincer, nu am vrut sa-mi sarbatoresc ziua de nastere, pentru ca cumva sa intamplat sa fie asa intre bacalaureat, dupa care am stat si m-am gandit, da ce are bacalaureatul cu ziua mea de nastere. Ziua de nastere la noi in Moldova este stres si manacare multa, insa eu am decis sa organizez un eveniment care o sa fie intr-o relaxare totala”.

„Copilul acesta este minunat, el e tot o minune”. Olga Manciu a recunoscut ca fiul cel mic are autism. Bloggerita a rupt tacerea peste 7 ani - VIDEO

„Mi-am creat povestea mea si am zis ca hai sa ma gandesc ce momente din zi imi aduc placere, asta este cafeaua gustoasa si micul dejun si sa arat eu foarte bine, asta imi provoaca mie emotii si prima parte a zilei, caci dimineata m-am nascut. Si am zis ca ce ar fi sa gasesc o locatie plina de verdeata, sa aleg cunoscutele si prietenele mele, ca sa strang o masa de femei, unde o sa se creeze un moment frumos, unde o sa luam impreuna micul dejun si vreau sa vina baietii care fac cea mai buna cafea din Moldova. Am ales cateva prajituri din care o sa se delecteze fetele si doar mancare sanatoasa, nu vreau sa le chem la masa mare si sa ne apucam de mancat”, a mai adaugat Vlada.

Fiind intrebata care ii sunt planurile de viitor, Vlada a dezvaluit:„Sincera sa fiu, anul acesta este anul meu, se spune ca anul gemenilor este anul acesta si anul tau se incepe chiar de la ziua ta de nastere. Iar eu observ ca vara a inceput cu foarte mult noroc la mine, se mai si spune ca gemenii anul acesta o sa faca cei mai multi bani, dar nu credeam pana cand nu am observat acest lucru. Nu pot sa spun ce plan am , dar se va intampla ceva extraordinar, cel putin pot sa va dau un mic detaliu, ma deplasez din Republica Moldova in Romania”.

„Desigur ca sunt colegi care in adancul sufletului nu ma agreaza sau nu ma inteleg, caci apar uneori intrebari ca de ce lui Botan asa i se permite. Insa eu am ajuns in momentul in care incerc sa ma comport frumos cu toata lumea, sa am o relatie cat de cat ok, nu pot sa zic ac sunt foarte apropiata cu colegii mei caci nu ne vedem atat de des, deoarece eu nu am fost atat de prezenta anul acesta, nici nu pot sa zic ca am tare multe regrete, dar nu am avut nici un conflict cu absolut nimeni”, a povestit Vlada despre incidentele cu colegii sai.

Vlada a dezvaluit ca nu o sa stea locului vara aceasta si este pusa pe planuri marete.„Am vrut vara aceasta sa ma odihnesc dar deja cred ca nu o sa ma odihnesc, am foarte multe evenimente, am concerte, dar cel mai mult am de lucru pe baza asta muzicala care o sa ma ascunda cel putin o perioada dupa care o sa ies la iveala. Nu ma gandesc acum sa merg intr-o vacanta, chiar vreau sa lucrez din suflet, ca sa obtin un rezultat mai mare”.

Valentina Nafornita - filmulet plin de dragoste, cu burtica de graviduta, alaturi de iubitul ei! Soprana e in culmea fericirii - VIDEO

Articole din aceeasi categorie