15.08.2019
Vezi cum arata acum Dakota Fanning . Micuta care a jucat alaturi de Tom Cruise in filmul „Razboiul lumilor"
O mai recunosti pe Rachel Ferrier din filmul stiintifico-fantastic „Razboiul lumilor”? Iata cum arata acum la 25 de ani.

Micuta Rachel, jucata de Dakota Fanning, care a cucerit o lume intreaga, dar si pe actorul celebru Tom Cruise cu rolul si interpretarea sa din filmul Razboiul lumilor s-a transformat intr-o femeie in toata firea, stilata si foarte frumoasa. 


Ajunsa la 25 de ani, Dakota Fanning a continuat sa performeze in domeniul cinematografiei dupa ce a devenit celebra pentru rolul din Razboiul lumilor (2005). A jucat in mai multe filme de-a lungul anilor, cele mai cunoscute fiind distributiile din franciza „Twilight Saga”, „Now is Good”, „The Last of Robin Hood” sau mai nou „Once Upon a Time... in Hollywood”.


Dakota Fanning si viata amoroasa

La 19 ani, actrita a avut un iubit de 32 de ani. Este vorba despre Jamie Strachan, un fotomodel britanic. Cei doi au fost intr-o relatie timp de 3 ani. „Am o viziune ciudata despre relatii, deoarece parintii mei s-au cunoscut inca din clasa a II-a si s-au casatorit din facultate.”, spunea Dakota pentru publicatia ENews.


Dupa ce s-a despartit de Jamie Strachan, actrita americana s-a cuplat cu actorul Henry Frye. Cei doi au oficializat relatia in octombrie 2017 si se afla pana in prezent intr-o relatie. Lucrurile par sa mearga foarte bine intre ei, acestia postand mereu poze impreuna pe retelele de socializare.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie