30.01.2024
Vedetele de la Hollywood care au ales sa devina vegane. De ce au optat pentru acest stil de viata - FOTO

Tot mai multe vedete au devenit adepte ale dietei vegane, atat pentru ca este un mod sanatos de viata, cat si pentru faptul ca lupta impotriva cruzimii fata de animale. Vezi cine dintre celebritatile de la Hollywood, sunt vegani.

Billie Eilish

Tanara interpreta de 22 ani a fost crescuta vegetariana si acum este vegana. Ea pledeaza in sustinerea animalelor si promoveaza veganismul pe retelele sociale.

Billie Eilish issues apology for using derogatory term against Asians in  old viral video - India Today

Stevie Wonder

Stevie Wonder este un cantaret si compozitor american. S-a nascut orb, dar a reusit sa castige 25 de premii Grammy. A luat decizia de a deveni vegan in 2016, din motive de sanatate dar si in sustinerea animalelor.

13 best Stevie Wonder songs to celebrate a true genius | British GQ

Pamela Anderson

Actrita spune ca secretul siluetei sale este stilul de viata vegan, unul adoptat de aproape 40 de ani. Pamela este o mare iubitoare de animale si participa in diverse campanii, care incurajeaza oamenii sa devina vegani.

Pamela Anderson Interview: Abuse, Boyfriends and Pam & Tommy Backlash

Tobey Maguire

Actorul este recunoscut dupa rolul sau din filmul„Spiderman”,Tobey Maguire a devenit vegan inca din anul 1992. Antrenorul de fitness i-a introdus dieta vegana pe o perioada de timp. Dupa cateva luni actorul a inceput sa vada schimbarile benefice si a decis sa ramana adeptul acestei diete.

Tobey Maguire Wants to Play Spider-Man Again After 'No Way Home'

Natalie Portman

Inca de cand era copil, Natalie Portman ducea un stil de viata sanatos si era vegetariana. In anul 2009, dupa un regim vegan pentru filmul„Lebada Neagra„actrita a ramas la aceeasi dieta. Si tot din acel an, actrita nu mai poarta piele naturala si blanuri. 

Natalie Portman Says She's Never Committed to Method Acting – The Hollywood  Reporter

Demi Moore

Actrita reuseste sa-si mentina frumusetea datorita dietei vegane pe care o tine. Initial, Demi a renuntat la carne pentru a slabi. Ca urmare, experimentul s-a transformat intr-un obicei. Fara carne, fara peste, fara produse lactate si se simte minunat.

Demi Moore Net Worth 2024 (FORBES) House, Assets - Net Worth Club 2024

Will.i.am

Cantaretul Willi.i.am a devenit vegan pentru prima data in 2018, ca o modalitate de a-si relua controlul asupra sanatatii. El vorbeste in mod regulat despre animalele pentru hrana, precum si despre coruptia din industria alimentara.

Black Eyed Peas' Will.i.am on Future of Entertainment

Jared Leto

Actorul si muzicianul american Jared Leto, in varsta de 52 de ani, este o alta celebritate care a fost vegan inainte de a deveni popular. Leto de 20 de ani promoveaza veganismul si motiveaza aspectul sau exterior tanar, datorita alimentatiei corecte. 

Is Jared Leto Gay? Gayety Investigates - Gayety

Lizzo

Cantareata si compozitoarea Lizzo este una dintre cele mai recente celebritati, care a devenit vegane. A renuntat la produsele de origine animala in 2020, pentru a reduce colesterolul

Lizzo Dancer Lawsuit Has Heated Court Hearing

Joaquin Phoenix

Actorul este vegan de mai mult de 20 de ani. A incercat acest regim, pentru a slabi. Phoenix recunoaste ca aceasta dieta este una dintre cele mai bune decizii luate din viata sa

Joaquin Phoenix on Veganism, the Environment, and Social Justice: A VegNews  Exclusive Interview | VegNews
Articole din aceeasi categorie