10.01.2024
Vedete de la Hollywood care se mandresc cu familii numeroase - FOTO

Mai multe vedete de la Hollywood se pot lauda, pe langa o cariera de succes si de o familie numeroasa. Iata cine sunt celebritatile care nu au cum sa se plictiseasca acasa.

Nicole Kidman - 4 copii

Celebra actrita Nicole Kidman, in varsta de 56 de ani, se bucura de o cariera de succes si are 4 copii. In mariajul cu Tom Cruise, au adoptat doi copii. Cu muzicianul Keith Urban s-a casatorit in 2006 si au doua fete adoptive

Nicole Kidman's 4 Children: Everything to Know

Heidi Klum - 4 copii

Supermodelul german Heidi Klum, care are varsta de 50 ani si cantaretul britanic Seal, au fost casatoriti in perioada 2005-2014 si au impreuna patru copii. 

Elegant Heidi Klum steps out with her four children in NYC | Heidi klum, Heidi  klum family, Heidi klum style

Angelina Jolie - 6 copii 

Inainte de a deveni mama pe cale naturala, Angelina Jolie a inceput sa adopte mai multi copii din zonele sarace ale Asiei si Africii. Primii trei copii ai actritei sunt adoptati. Impreuna cu Brad Pitt au 3 copii, o fata si doi gemeni. Actrita are 48 de ani.

Angelina Jolie 'rediscovering' herself as kids grow up

Madonna - 6 copii    

Madonna are si ea o familie numeroasa. „Regina pop” in varsta de 65 de ani are patru fete si doi baieti. Dintre toti cei sase copii, doar Lourdes si Rocco sunt biologici. Cantareata l-a adoptat pe David in 2006, pe Mercy James in 2009, apoi in 2017 pe surorile gemene a lui David. 

Madonna's 6 Children: Everything to Know

Kristen Jenner - 6 copii

Kristen Jenner ii se mai zice si ,,Momager-ul suprem”, este o personalitate de televiziune americana. La cei 68 de ani, are 4 copii cu avocatul Robert Kardashian si doua fete cu sportivul Bruce Jenner.

How Kris Jenner feels about children having kids out of wedlock

Marie Osmond - 8 copii

Marie Osmond este actrita si prezentatoare americana in varsta de 64 ani. Are 8 copii. Unul din casatoria cu Stephen Craig si ceilalţi 7 din casnicia cu Brian Blosil, din care doar doi sunt biologici, ceilalţi 6 au fost adoptati. 

Marie Osmond's 8 Kids: Everything to Know

Mia Farrow - 15 copii

Mia Farrow este o actrita americana, cunoscuta mai ales pentru rolurile din filmele Rosemary’s Baby. Mia, in varsta de 78 de ani are 15 copii, dintre care 4 biologici si 11 adoptati in timpul relatiilor pe care le-a avut cu Andre Previn si regizorul Woody Allen.

Mia Farrow's Story: On Frank Sinatra, Battling Scandal, and Raising Her  Family | Vanity Fair
Articole din aceeasi categorie