03.04.2024
Vasile Lungo îi dă un ultimatum soției sale! Tany Vander: „A zis că dacă vrea ca eu să-l iert...” - VIDEO

De curând, soțul lui Tany Vander, Vasile Lungo, s-a apucat și el de blogging. Pe lângă faptul că publică în fiecare zi InstaStories, afaceristul calcă pe urmele soției și vrea să vândă și webinare pe Instagram.

Despre faptul că Vasile vinde webinare, Vander a aflat pur întâmplător, atunci când pe contul ei bancar au început să vină transferuri de bani. Lungo i-a explicat soției sale că a vorbit despre faptul că își vinde webinar-ul, pe contul lui de Instagram cu o zi în urmă.

Vasile Lungo i-a dat și un ultimatum Tatianei. Vezi despre ce este vorba în video de mai jos:

Ce s-a schimbat pentru Kate Middleton, după ce a început chimioterapia. Altă dietă, alt stil de viață

„Așa o situație amuzantă acum. Pe PayPal al meu văd că vin niște transferuri și Vasile spune: „Acestea sunt ale mele, pentru webinar-ul meu”. Zic: „Care webinar?” și el spune: „Eu ieri am povestit despre asta”. Și eu am înțeles că am scăpat story-urile lui. Și așa face două în cruce pe zi, dar și pe acelea nu le-am privit. A zis că dacă vrea ca eu să-l iert pentru asta, să-i fac o reclamă pe Instagram. Ultimatum foarte serios... De aceea, urmează pauză publicitară”, a explicat infuencerița.

Tany Vander este o influenceriță din Republica Moldova cu o comunitate de 221 de mii de urmăritori pe Instagram. Femeia este căsătorită cu omul de afaceri, Vasile Lungo și împreună îi cresc pe fii lor - Adam și Kael.

Cum a reacționat soțul Rodicăi Untilă când a aflat că aceasta este însărcinată? Vezi momentul - VIDEO

Articole din aceeasi categorie