13.05.2024
Val de reacții după ce o femeie de 63 de ani a dezvăluit că ea și soțul ei de 26 de ani vor avea un copil: „Cum este posibil?”

O bunică în vârstă de 63 de ani, care este căsătorită cu un tânăr de 26 de ani, a stârnit controverse pe rețelele sociale după ce a dezvăluit că vor deveni părinți. Chiar dacă au precizat că au apelat la ajutorul unei mame surogat pentru a-și îndeplini dorința, unii dintre internauți s-au arătat intrigați de această informație.

Ea și partenerul ei au apelat la ajutorul unei mame surogat, aceasta fiind deja însărcinată. Ei au arătat, de asemenea, și un test de sarcină și că au fost la control cu mama surogat, ascultând deja bătăile inimii bebelușului.

Cheryl, care are deja șapte copii dintr-o relație anterioară și 17 nepoți, a dansat cu partenerul ei când au arătat ecografia, aceștia arătându-se extrem de emoționanți de ideea că vor deveni părinți.

„Abia aștept, în sfârșit ne întemeiem propria familie. Sunt atât de fericit, voi fi tată. Voi avea, în sfârșit, o familie”, a spus Quran.

Fericirea lor a fost, însă, umbrită de comentariile lăsate de utilizatorii de internet, mulți dintre ei întrebându-se cum este posibil dacă diferența de vârstă dintre ei este de 37 de ani.

„Cum este posibil? Ai avut ovocite înghețate?”, „Nu-mi vine să cred!”, „Vei fi o stră străbunică extraordinară!”, „Nu cred așa ceva!” „Cum?”, au întrebat unii dintre internauți, în timp ce alții i-au felicitat: „Mă bucur pentru voi, nu țineți cont de hateri. Sunt doar geloși!”, „Veți fi niște părinți grozavi!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de alți utilizatori.

Articole din aceeasi categorie