26.10.2023
Vacanta in paradis! Cine e bloggerita de la noi, care a plecat pe insulele Maldive - FOTO/VIDEO

Cu cateva zile in urma, bloggerita Tania Goncear, impreuna cu sotul sau, au ajuns intr-o locatie de vis care este numita adesea si „raiul pe pamant”. Este vorba despre insulele Maldive.

Intr-o postare facuta publica pe social media, Tania a mentionat ca nu a fost pentru ea un vis sa ajunga in Maldive, insa intr-un final s-a indragostit de acel loc de poveste.

„Maldive. Am ajuns! Recunosc, nu a fost unul dintre visele mele, mai ales ca drumul e lung, dar natura, temperatura si totul e atat de frumos, ca a meritat”, a spus influencerita.

Pe Instagram, Goncear a publicat mai multe video-uri cu ea de pe malul oceanului.

Emily Istrate isi traieste visul american! Interpreta, intr-o tinuta spectaculoasa, la Times Square - FOTO/VIDEO

„Nu se vede, dar credeti-ma pe cuvant, SUNTEM IN MALDIVE”, a mai scris Tania cu umor in descrierea unei imagini cu sotul ei.

„Sunteti minunati”, „Normal ca inimioara este pentru Dima! Young and restless forever”, „Doi copii frumosi si fericiti”, au mentionat internautii in sectiunea de comentarii a postarilor.

Tania Goncear este una dintre cele mai cunoscute antrenoare din tara, cu o comunitate de peste 90 de mii de abonati pe Instagram. Este cunoscuta pentru faptul ca a slabit intr-un mod sanatos peste 50 de kilograme.

„Ai adormit vreodata la serviciu”? Cum au raspuns prezentatoarele PRO TV la aceasta intrebare - VIDEO

Articole din aceeasi categorie