05.05.2021
Una dintre fotografiile care a facut inconjurul planetei s-a vandut cu 400 000 de euro! Care este povestea pozei

'Disaster Girl' a devenit rapid o fotografie virala! 

Poza facuta in 2005 s-a transformat in cel mai popular meme din lume, folosit de oamenii de pe intreaga planeta. Fotografia a fost vanduta chiar de protagonista, Zoe Roth, pentru 400 000 de euro, in format NFT, un jeton infungibil. 

Pavel Priluchnii, la un pas de moarte in timpul divortului! „Tremuram, ma uitam in oglinda si imi vedeam buzele albastre, iar eu eram tot alb”. Dezvaluiri socante ale actorului

NFT este un jeton criptografic, folosit pentru a determina proprietatea digitala a unui obiect. Mai este folosit si pentru a garanta autenticitatea operelor. 

Familia Roth a ramas si cu drepturile de autor ale fotografiei, ceea ce le garanteaza ca primesc 10% din tranzactiile facute. 

Vrei sa avansezi in cariera? Iata top 5 carti, care te vor ajuta sa iti atingi scopul

"Persoanele care sunt in meme-uri si devin virale sunt un lucru, insa modul in care internetul s-a 'apucat' de poza mea si a mentinut-o virala, i-a mentinut relevanta, e o nebunie pentru mine. Sunt multumita pentru toata experienta", a spus Zoe Roth conform Marca

In 2005, Zoe si tatal sau, Dave, au fost martori la un incendiu din cartierul lor Mebane, din Carolina de Nord. Barbatul a vrut sa imortalizeze momentul si astfel a iesit imaginea care a devenit populara pe retelele de socializare. 

Articole din aceeasi categorie