09.10.2019
Una dintre cele mai sexy femei din Moldova - pregatita pentru schimbari majore? „Ma bate gandul tot mai des sa renunt la...”
Recent, pe pagina sa de Instagram, modelul Vlada Bernevec a scris ca se gandeste sa-si schimbe modul de viata, renuntand la zahar si astfel, optand pentru o alimentatie sanatoasa.

In postare, modelul spune ca e tentata sa nu mai consume sucuri, prajituri si oricare alte produse ce contin zahar, timp de 21 de zile, odata ce se considera ca anume o astfel de perioada e necesara pentru formarea unei noi obisnuinte. „Ma bate gandul tot mai des sa renunt la zahar (fara sucuri, prajituri, produse de patiserie) pentru 21 zile . De ce 21? Pentru ca atat dureaza sa iti formezi un nou obicei.”

Vlada e constienta ca pentru o sanatate de fier, trebuie sa se alimenteze corect, echilibrat si divers. „Desigur, organismul nostru are nevoie de glucide, dar ele se gasesc si in fructe sau alte legume sanatoase.”

Citeste si: Imagini fierbinti cu una dintre cele mai sexy femei din Moldova

La finalul postarii, modelul isi intreaba urmaritorii ce parere au si daca ar fi in stare sa nu consume zahar pentru 21 de zile, ceea ce i-ar face, in cele din urma, sa excluda definitiv acest produs din alimentatia lor. „Voi ce spuneti? Ati putea sa renuntati la zahar timp de 21 zile?”

Internautii s-au grabit sa-i raspunda, cei mai multi afirmand ca lor le-ar fi greu sa renunte la dulce si ca nu e adevarat ca in 21 de zile s-ar crea un obicei. „Am incercat... nu e adevarat ca iti formezi un nou obicei... chiar a 22 zi am mancat o prajitura si nici nu ai zice ca 21 de zile nu am mancat... nu se schimba nimic.”; „Fara dulce??? 21 de zile? Omg... Am frigiderul plin de dulciuri, azi am actualizat stocul... Nu... Nu pot... o dependenta de dulciuri, nu vrea lucrul acesta”; „Eu nu pot pe 21 de minute”;

Citeste si: Cea mai sexy femeie din Moldova, concurenta la „Totul pentru dragoste”. Vlada Bernevec: „Consider ca asta este cea mai puternica arma.” - FOTO

Vlada Bernevec este un model din Moldova. In 2016, o revista a desemnat-o „Cea mai sexy femeie din Moldova”.

Sursa foto: Goggle.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie