19.11.2020
Un student din Siberia urca in fiecare zi in varful unui copac pentru a avea semnal, ca sa poata participa la cursuri

Un student de 21 de ani din Siberia este nevoit sa urce intr-un copac pentru a avea semnal, ca sa participe la cursurile online.

Alexei Dudoladov este cunoscut pe TikTok, unde posteaza videoclipuri despre viata la sat si a strans milioane de vizualizari, transmite The Moscow Times.

Citeste si :  Sa inceapa povestea de Craciun! Decorul este unul dintre elementele principale care creeaza atmosfera

El a precizat ca dat fiind faptul ca in satul sau este semnal 2G, a trebuit sa devina creativ pentru a putea participa la orele online.

„Trebuie sa ma duc in padure, la 300 de metri distanta de sat si sa ma urc in varful unui mesteacan de opt metri. Am devenit un blogger cunoscut in aceasta vara si am transmis in direct din copac”, a mai spus el.

Insa dupa ce universitatea in care studiaza a trecut pe cursuri online, Dudoladov a trebuit sa recurga din nou la alpinism pentru a participa la cursurile sale virtuale.

„Dar nu este luna mai si trebuie sa-mi sacrific sanatatea. Am avut deja de doua ori pneumonie”, spune Dudoladov.

Autortatile din regiune au aflat de situatia prin care trece studentul si promit sa elaboreze un plan prin care sa-l ajute pe acesta.

Citeste si :  Adolescentul rebel s-a transformat intr-un tanar excentric. Ce face Danu Boian de 10 ani la Moscova? „La inceput mi-a fost foarte greu”

Sursa: StirilePROTV

Articole din aceeasi categorie